Rain.

Hej alla läsare! Tycker faktiskt lite synd om turisterna här på Gotland, det står ju oftast i GT eller GA om dagens turist, och då frågar dom ju vad som är bra och dåligt med Gotland och dom senaste dagarna har det stått vädret. Hehe, men man kan ju inte förvänta sig så mycket, det är en typisk svensk sommar, men på vissa delar av gotland skiner solen, skumt. Vet dock inte om blixten slog ner en bit härifrån men det hördes som om ett bildäck eller något i den stilen exploderade. Läskigt. Regnet bara öser ner, som värsta vattenfallet. Är hemma hos älskling och bloggar. Lite svårt att kunna skriva med ett tangent bord i knät men det löser sig, men ni får ha det bäst och fortsätt gärna läsa/kommentera :) Vet ej hur vädret blir om typ 5 min ;-) Men det visar väl sig sen, tror jag.
Puss <3

Love is on fire.

Hej alla läsare. Igår så hände det inte mycket, geekade lite The sims 2 pets och sen kollade jag lite på tv. Däckade väl någonstans vid 2-3 tiden på natten och blev väckt av mamma. Och är ledig från jobbet idag, skönt. Varit på möte idag och det var inte så kul men ändå. Sen gick jag och mamma, lillasyster på stan och jag har varit lite sådär svidig, okej det är mina hormoner, inne i den där röda perioden. Kan få sådana vredes utbrott och bli sur för inget och gnälla lite och sen bli fly förbannad om man råkar peta på mig. Men har ätit pytt i panna och är mätt och glad. Nej jag är så JÄVLA glad för jag har en underbar familj och världens bästa vänner och en underbar pojkvän som verkligen finns där och stöttar. Apropå stöttande så är jag så jävla glad att folk förstår mig gällande mitt Aspberger. Det är som en triangel med olika höga nivåer av Aspberger. Dock så har jag en "enkel dos" av aspberger, så jag är inte efterbliven om det är det ni tror. Jag är inte efter och inte seg, men det är inget handikapp heller och ingen autism. Bara ett syndrom, som gör det lite svårare att kunna tolka och uttrycka sig korrekt. Min Aspberger är enkel att förstå. Jag behöver bara repetera enkla mattetal eller liknande 2-3 gånger sedan kan jag det utantill, det är bara det att vissa saker går för fort och i högt tempo som jag inte klarar av och det kan ju kännas lite tråkigt, men ingen är ju egentligen "normal" alla har svårigheter med något. Som jag alltså, är inte efter, det tar bara lite tid innan jag uppfattar vissa saker. Jag är stolt för den jag är och det är skönt att kunna dela med sig av sina egna erfarenheter om Aspberger, och många förstår och vissa säger bara "Och? det gör väl inget, du är normal ändå och som alla andra!". Aja nog om det, är ännu på jakt efter en Iphone 4, tror jag hittat den som jag sökte efter, billig är den också! =) Nu ska jag kila och geeka The sims 2 pets. Ni får ha det super och fortsätt gärna läsa/kommentera.
Puss <3


Kissekatten <3

Hej alla läsare. Sorry för dålig uppdatering, men har som sagt ett jobb så... ;-) Gårdagen var underbar! Tack för en nice kväll folket! Har redan förtroende för några stycken! men nu till något annat, just nu är jag hemma hos mamma, och finns tyvärr inga bilder att lägga upp men ska fixa lite saker på datorn först och sen så ska jag geeka The sims 2 pets! :D har min kära data här. Btw saknar redan C <3 någon minut utan dig känns som en evighet. I´m in love. Aja inget trams här nu. Men ni får ha det toppen och fortsätt gärna läsa/kommentera. Gosa med kattungen nu =)
Puss <3

Natthumor.

Hej igen alla läsare, lägger bara upp en länk som är galet rolig, en gubbe som lyckas reta upp polisen, den är ganska så komisk så den är perfekt till er nattugglor som vill se något kul och är på det där skratthumöret. Awesome.
http://www.youtube.com/watch?v=30InBgGhiSo&feature=player_embedded
Puss <3

Have fun! =)

Sommar VS regn.

Hej alla läsare. Dagen har varit sådär, inte så händelserik men det dög väl. Har varit och ätit "söndagsmiddag" hos pojkens mormor. Lika gott varje gång. Aja, sen skulle pojken min jobba, så jag är hemma hos mamma. Känner faktiskt nu att sena sommarkvällar börjar nå sitt slut, eller typ slutspurten. Det kommer inte vara lika ljust ute på kvällarna som det var i Maj-Juni, till och med jag märker av att det inte är lika stilla ute sådär som det annars brukar vara, men vadå, det är ju ett blåsigt Gotland. ;-) Stockholmarna har åkt tillbaka så nu är det bara turisterna kvar. Tycker att Juni månad gick alldeles för fort, och nu är det bara några veckor kvar av Juli. Fast å andra sidan så har jag haft/har världens BÄSTA sommarlov! imorgon är det back to jobbet och jobba hårt med bakandet, bullar och kakor med mera. Och om vädret tillåter så kanske man kan chilla ute i rosenträdgården med en bulle eller något =) Det visar väl sig om vädret håller. Men nu tänker jag kila, lite "söndagsmys" med mami och lillasyster och se Trassel. Men fortsätt gärna läsa/kommentera, och vad tror ni om vädret? kommer det vara soligt eller regna? Det får vi se.
Puss <3



Hold me tight.

Hej alla läsare. Ursäkta för dålig uppdatering men vädret här har ju inte varit direkt på topp. Åska och massa regn, men whatever. Många är säkert lite åskrädda och andra kanske älskar åskan. Jag är en av dom som älskar åskan, men jag har respekt för åskan, det är ju inte så att jag springer ut och gör värsta glädjeskutten nej. Sitter hellre inne och myser in mig i en filt och lyssnar på åskan. Dock så var jag åskrädd när jag var mindre.. Men min "åskfobi" är över. Aja hur som helst så var jag med Chrisse och Joanna på stan i förrigår och checkade läget, vädret var ju sådär men inget regn, sen började molnen att dra ihop sig och blev sådär gråa och tråkiga, dock började det mullra lite och blixtra till lite. Jag och Joanna tog skydd under en liten tunnel eller vad man ska säga. Sen kom Chrisse efter, och sedan sprang vi neråt mot hamnen, åskan började växa till sig mer och vi rusade in på Glassbaren. Sen några minuter senare brakade det hela loss. Många inne på Glassbaren vart lite rädda och så. Vi satt inne där i ca två timmar och när vi väl kom ut så hade blixten slagit ner i ett litet vattenfall som finns mittemot terminalen där man går på båtarna, så vatten forsade ur rätt ut på vägen så det var översvämmning och stenar från trottoaren låg utspritt överallt. Och så var ju nästan hela Visby mörklagt, så fick använda mig av mobilen för att kunna se vart jag satte fötterna. Mötte senare pojken min och sen strulade det till sig lite för att mobilerna inte funkade normalt och halva Visby var mörklagt och man tappade bort folk, men det ordnade sig till slut. Och gårdagen var nästan samma, fast utan bort tappade folk och strömavbrott. Jag och pojken min satt ute på en liten mur en bit ifrån Créperiet och kollade på utsikten, rätt som det var började regndroppar att falla och vi skyndade oss ner till Créperiet och sen började det ösa ner. Folk sprang uppåt och neråt för att söka skydd eller in och värma sig. Fast vädret var lite blött så hade jag det trevligt med pojken min och hans mamma och åt någon god créps liknande maträtt. Förresten så är det hemskt för det som hände grannlandet, mer finns på nyheterna ikväll eller hela tiden. Men nu skall jag kila, ni får ha det bäst och fortsätt gärna läsa/kommentera och bilder kommer nu som jag själv redigerat lite =) Och får se vad vädret har tänkt att erbjuda idag, Ses kanske senare.
Puss <3




Städa städa städa.

Hej alla läsare! Igår var jag med om något otroligt kul sak. Ringde pojken min, men han tryckte på upptaget och sedan ringde han upp efter några minuter och sa "Titta ut genom fönstret." Och vad stod där om inte han?! :') blev sjukt glad. Världens bästa överraskning, tack älskade sötnos! <333 Dock blev det lite knas på kvällen men det ordnade sig. Och jobbet idag har varit slitsamt.. Städat i caféet. Men det återstår en hel del, det ska finputsas överallt och inte ett enda litet dammkorn får synas. Och så rensade jag bort ogräs som stack upp ur marken. Kul. Men får prata med chefen och ordna så jag kan jobba nästa vecka istället. Vill hellre servera och baka och sådant, inte trötta ut mig själv med att plocka små blad här och där. Men det är som sagt ett jobb men hela veckan liksom.. Det skulle vara kul om man kunde ha musik där men det är inte så kul att lyssna på en och samma låt hela tiden. ;-) Men jag jobbar på tills jag fått alla mina timmar och sen är det bara att vänta till Augusti tills det klirrar i plånboken. Vet dock inte hur det blir med Stockholmsresan. Men det kanske blir någon tusenlapp över. Mitt nästa inköp är en Iphone 4. Som ni nog redan vet. Jo jag har varit på stan med Joanna och filmat lite med henns mobil för skojs skull. Men nu ska jag kila, ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa/kommentera =) Och här får ni en länk, utmärkt till er nattugglor.
http://www.youtube.com/watch?v​=xKPiPO-donY&feature=related
Extremt roligt klipp. Dock har den ingen mening men jag garanterar att man skrattar så att man ramlar ur stolen/sängen och tårarna sprutar. Om man är riktigt trött så är detta en underbar "natthumor"

- Jag skrattade själv så mycket att jag grät, så kul var det. Och det är lite av min humor.
Tjingeling <3

I can feel your heartbeat. ♥

Hej alla läsare! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid att blogga så mycket, hehe. Som ni har märkt så har det inte kommit några bilder på stylade naglar men det är för att jag jobbar, får inte ha nagellack där ;) Aja, Stockholmsveckan drar i full gång imorgon. Gosh, då gäller det att hålla sig undan då, näe skoja. Men det är ju typiskt, stureplan nissar med fulla plånböcker och glassar nere på hamnplan 5 och kallbadhuset. Dessutom steker i sina lyxbåtar med senaste sommarplågan i full volym. Och det som förvånar mig mest är ju hur tyst och öde det blir efter att stockholmarna åkt. Men sommarkvällarna i Visby är underbart. Folk ute på restauranger och musik och så vidare. Undrar dock hur vädret blir, men turisterna verkar inte låta vädret hindra, aja. Jag jobbar på och måste skärpa mig mer, inte ligga i sängen och va lat. Btw, jag är happy feet idag. Pojken ska på bio med sina homies och se Harry potter. Visst Harry är ju bra men det är inte direkt favoritfilmen precis. Själv sitter jag hemma hos mami och är glad ;) Saknar pojken min. Men nu ska jag kila, ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa/kommentera.
Puss <3
Jag ska jobba mig fram tills jag kan köpa iphone 4 =) Wish me luck.

Stand by me, - på sång humör ;)

Hej alla läsare! Först var dagen solig och så, men efter 3 tiden så började det mulna till och nu är det grått ute. Ja härligt, näe. Vart ledig idag från jobbet och ska jobba imorgon, hoppas bara att det dyker upp lite folk, och att det inte är så öde där, ;-) Och idag är jag happy feet, minnen med dig, <3 C, jag älskar dig. Dock så har jag inte så mycket att skriva om nu, lilla Maja är hemma nu hos oss, och försöker träna henne till att gå till lådan. Men det lyckas inte så värst bra just nu, aja öva och öva. hehe men ni får ha det bra, fortsätt gärna läsa/kommentera.
Puss <3

Btw, inget med bildtexten har med Enrique iglesias låt "Heartbeat" att göra. =) <3



Always,

Hej alla läsare! just nu här på Gotland regnar det och det blåser mycket, ja härlig sommar eller? Aja ska inte klaga, turisterna verkar inte vädret hindra ;-) Och jag är sååå trött på en sak. Varför är den där ångesten eller tanken i mig, det känns som att om jag tänker på en sak, något negativt så blir det så. :( Typ att jag har en förmåga att kunna göra något omöjligt, typ något magiskt. Det känns så konstigt. Aja kärleken är faktiskt bra, men ibland så känns det som om den hänger på en skör tråd, men jag måste sluta intala och inbilla mig saker. Punkt. Kärleken ÄR BRA. DU ÄR BRA. VI ÄR BRA. Ha det gött, lilla Maja är här nu ;) fortsätt gärna läsa/kommentera.  Puss<3
Tjingeling.

Dansa i regnet, <3

Tjy bloggen. Idag blev det lite struligt på jobbet med tiderna osv, men nu är det fixat! Så jag jobbar lite imorgon och sen ledig under dagen och sen jobba kväll. Aja, hade en trevlig kväll med folk, dock så blev det lite knas, råkade välta ner ett glas som stod på golvet och nästan trampa på en glasbit. Aj "/ men det löste sig. Och förhoppningsvis så kommer lilla Maja hit imorgon, hon har blivit mycket tuffare nu. Hon går runt med svansen viftandes i vädret och jamar och följer efter en när man går till köket eller vardagsrummet. Älskar dom söta små kattungarna! och såklart katter ;-) Aja, har varit lite av en Happy feet idag, Always. Och nu så tänker jag mysa in mig i soffan och glo på tv och just nu så dricker jag en vitamin dryck, en sån där brustablett Tranbär/hallon. Surt men det funkar ;) Ni får ha det super och fortsätt gärna läsa/kommentera. Jag får ta och jobba på om jag ska köpa min dröm lur, Iphone 4 white. Jag älskar den unika designen och det där äpplet på baksidan som är som en liten spegel, alltså i silver. Iphone 4 <3
Puss <3
Tjingeling ;-)
- I'm lost in you, but in a good way. For you make me the person I am today, those who dare to come up and see everything in a new perspective. I love you. To travel means to an end. To walk means to be on the road. And that's exactly what I am. On the road.

=) !!

Tjy bloggen. Ursäkta dåligt uppdaterande, men jag har sommarjobb och slutar vid 5, och efter en slitsam jobbdag så är man lite seg i kroppen. Aja hur som helst så har dagen varit upp och ner, vädret är inte direkt det bästa men gräset kan gott behöva lite regn. Å andra sidan, så är jag ändå glad! Ska inte vara så osäker och gömma mig bakom "muren". Måste våga släppa ut glädjen. Och med andra ord, så är jag hungrig, funderar på att tjocka i mig en Billys pizza men orkar inte resa mig upp ur stolen. Fast jag måste ändå göra det. Lilla maja plutten (kattungen) kommer idag igen på besök, Hihi lite kul är det ju när hon sitter bakom gardinen och jamar och hon är en hejare på kurragömma ;-) Aja,ha det gott alla läsare och fortsätt gära läsa/kommentera. Och mitt nästa köp när lönen trillar in är... En vit Iphone 4! Det kliar nästan i fingrarna på mig, jag bara måste ha en! Så mycket i en liten apparat ;-)
Puss <3
Tjingeling.
Iphone 4 - Iphone 4 - Iphone 4.  | Blev nog tokförälskad i den vita iphone 4 luren.

Smått & Gott ♥ 2


Smått & Gott ♥

Hej alla läsare! förlåt för sen uppdatering, men jag har jobbat och så har jag haft lite fritid sådär. Igår vart det stressigt på jobbet, men det ordnade sig och idag så var det en chill dag. Fast det är varmt ute ;) och jag blev bländad av alla små assietter som låg ute på bordet på uteserveringen. Aja, Almedalsveckan når väl snart sitt slut, folk har fått följa med i dom heta debatterna och diskussionerna om allt och inget, och svt och alla radioprogram står nere vid almedalen och följer med varenda lilla rörelse som pågår där och hamnen är säkert fullsatt av folk som steker och mumsar på glass i den här värmen. Aja, som jag har berättat så förstår ni nog säkert redan att jag ÄLSKAR accessoarer, små och stora. Hittade en liten gullig affär med mamma och lillasyster nere på stan och vi fyndade en hel del. Extremt billiga saker. Och dom har jag ju skrivit upp här, fast i ett annat inlägg ;-) Aja, bilderna kommer, men ni får ha det super och fortsätt gärna läsa/kommentera.
|I like you for who you are. Nothing prevents something, because this is just the beginning. Te amo.|
Puss <3


Mamis data är dum så får nog använda min egen för att kunna lägga upp bilder, Boring.

Hello =)

Tjy bloggen. Har haft en mysig dag idag. Först så var jag nästan nära på att försova mig men jag kom upp ur sängen iallafall och kom iväg till jobbet. Och på jobbet så var det lugnt men en himlans massa KRÄSNA folk. Suck. Vad hade dom förväntat sig liksom? Det är ju inte precis Caféet "vetekatten" i Stockholm nej ;-) Aja.. Mami och lillasyster kom till jobbet och såg hur det såg ut och så,sen drog vi ner till hamnen och plockade på oss lite saker från alla små tält. Och det är ju Almedalsveckan, fullt av folk och kostymklädda nissar med iphone 4 och sitt viktiga och präktiga ansiktsuttryck. Aja, jag och mami hittade en mysig affär och shoppade loss lite. Köpt lite smått & gott. Jo innan så vart jag lite ledsen, vart lite rädd för en sak... Men det gick över, :) känns bra. Aja en liten Lista på vad jag köpt så jag själv kommer ihåg ;-)


  • En röd/rosa ljushållare, eller liten skål till små smycken (tex öronhängen).
  • Rosa mini väckarklocka. Extremt söt! och charmig. Sätter smak på vardagen =) 
  • Två ringar med stenar= Strass, båda ringarna är rosa, en blomma och någon krumelur. (Nickelfri.) 
  • En vit luftig tröja från Vila med en liten ficka på bröstet.  
  • Chinos, i något stretchigt tyg. Också från Vila.
  • En sten med uppmuntrande ord på. Happy.
Det var nog allt, men ni får ha det toppen och fortsätt gärna läsa/kommentera. Bilder på sakerna kommer =) Puss <3

Tjingeling.

Första jobbdagen.

Tjy bloggen. Första dagen på jobbet är avklarad. Det var underbart kul och mysigt ställe och det är ju nästan så att man längtar tillbaka. Men det är mysigt ställe och super goda mjuka kakor! Och förresten så är det galet varmt ute och Almedalsveckan är i full gång och nyheterna sänder "live", vart lite med Joanna efter jag jobbat och nu är jag hemma hos mami med en fullpackad sportbag. Yes, ska bo hos mamma under tiden jag jobbar, och så måste lite saker fixas också. Hade nog världens roligaste morgon imorse. Haha. Tummen upp. Aja, än har jag inte fotat naglarna men nu är det så att jag INTE får ha nagellack på jobbet, inte så värst trevligt att få ett avflagnande nagellacks "skräp" i maten, och så har jag håret uppsatt i en knut! Aja ni får ha det toppen och fortsätt gärna läsa/kommentera.
Puss <3

Tjingeling!


Har ännu min rosa LG mobil och den var extremt dum idag. * En person (<3) ringde idag och displayen blev grön och mobilen hakade upp sig på vibration och mobilen blev varm. :S Sparar dock ihop pengar till en sony ericsson mobil! =)

Ful söndag...

Tjy bloggen. Idag är det en extremt FUL dag. Söndag. Varför jag uttrycker det så är det för att jag har tråkigt och är rastlös och så är det konstigt väder ute. Men en sak är ju bra, jag börjar jobba imorgon. Och jag har varit så himla svidig på sista tiden. Är väl inne i min period nu. Får väl ta och bättra mig, men jag vet inte varför jag känner mig så sur. Det går ju nästan över på andra personer. Inte bra, inte bra. Men får väl ta och göra något som muntrar upp mig. Och se fram emot kvällen, för då kanske det händer något kul med Joanna och några till. Aja ska kila, men ni får ha det nice, fortsätt gärna läsa/kommentera. Bilder på mina stylade naglar kommer att poppa upp lite då och då :) Woho!
Puss <3

Tjingeling.

Happy ! :)

Tjy bloggen! JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT SOMMARJOBB!!!! :D Är dock väldigt glad just nu, och jag börjar redan på Måndag ^^. Men det är bara en liiten sak som hindrar... Måste ta ett snack med dom, vill bo i bingeby för att det är nära till jobbet och att det är lättare för mig att kunna ta mig dit. That´s it.
Galen kväll med Joanna igår säger jag bara, vi blev bjudna på god mat och vi hade kul på kvällen med långpromenader. Har redan ont i fötterna idag och sprucket skinn som jag ska få bort. Och så ska jag kanske till stan med mamma idag. Är på jakt efter tre olika nagellack. Guld,svart,silver nagellack. Alltså inte alltsammans på samma gång nej, hehe. Och vart kan man hitta Depend Art liner någonstans? finns det i stockholm eller här på Gotland? äsch, jag får ta och leta ;-) Men nu ska jag ta det chill och bara softa. Så ni får ha det super och fortsätt gärna läsa/kommentera. Ska fortfarande fundera på lite olika fräscha nagellacks designer som jag kan tipsa om! Puss<3
Tjingeling!

Jo jag kommer få låna J´s andra mobil, för att min lever sitt eget liv och stänger av sig själv eller hakar upp sig. Tills jag skaffat en ny och fräsch mobil som FUNGERAR! ;-) Men annars är det samma nummer fast en annan lur :-)

RSS 2.0