When i hear you name ♥

Hej bloggen! Dagen har varit lite upp och ner, men annars bra. Jag vet inte längre hur jag ska handskas med detta. I helgen var det så att vi här på boendet blev utsatta för inbrott, eller ett försök till det. Fredag natt- lördag natt och handtaget är löst på dörren. Vet inte om jag vågar sova något inatt, är så jä* rädd. Och jag pallar inte att folk ska rätta mig och jag säger något, jag uttrycker det på MITT sätt, that´s it. Aja. Finns en sak som håller hoppet och modet uppe. Kärlek. :} jag skall klara det här! :-) vill inte att rädslan ska hänga kvar såhär ”/. Det kommer ta ett litet tag att repa sig men ändå. I helgen blir det nog att umgås med folk. Men ni får ha det bra. Och fortsätt gärna läsa :-) Puss


You are the music in me. <3

Hej bloggen! Min helg har varit lugn och stabil. Åt tacos i fredags, yummie! Sen på lördagen vaknade jag vid 11, åt frukost och hade matte en liten stund, sen drog dagen bara förbi sådär. Och idag sov jag liite längre, till 1 faktiskt :-) sen vart man vid kalkbrottet, lite jobbigt att gå men väldigt skönt att få promenera. Sen joggade vi (några ifrån boendet) en liten bit, sitter nu och har lite ont i halsen, andades dock in lite för kall luft ;-) aja, snart blir det någon mysig söndagsmat och sen vet jag inte mer ;-) . Ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa :-) puss. Btw köpt en ny datamus, lite ovan för den lever lite av sitt eget liv ibland ;-)

Forever you and i


Glöm människor ifrån ditt förflutna, det finns en anledning till att dom inte är med och skapar din framtid.♥

Hej bloggen! Åh jag vill nästan att snön smälter bort men ändå inte, det är så sjukt fint när solen står på topp och snön ser ut att glittra! Så mysigt, det fattas fågelkvitter och liiite smällt snö ;-) då vet man att våren är på väg. Har varit på invigning av det nya huset där det andra boendet skall vara. Var väl inte sådär ”woho” men fint var det väl ;-) dagen var planerad med en kompis men blev ej av. Träning och sådant. Aja inget att noja sig över :-) och ikväll bjuds det på Tacos och en mysig kväll här på boendet. Jag kanske tar en snabb sväng förbi hemma i Bingeby imorgon och dom har bilen vill säga. Åh jag känner mig nästan lite vuxen nu, vet ej varför ;-) är bara så glad! Det är nu jag skall ta tillfället i akt och bara släppa ut all ilska och alla old memories. Det är över nu liksom. Du och jag finns inte mer. Den 10 April -10 var då. Men man kan inte glömma bort någon man älskat, det är som att glömma någon man aldrig träffat. Har kommit över allt, men inte att du är sur på mig och vägrar inse sanningen, öppna ögonen, titta på mig! Jag är INTE som förr, kommer inte vara det heller. Hade jag fått spola tillbaka tiden så hade jag spolat tills dagen vi började att bråka och få det ogjort, men det som har hänt har hänt. Och jag hoppas att vi kan släppa allt det där och bara ”Hej”. Aja för mycket känslor. Tror det börjar yra omkring med vårglädje här nu :-), Men som sagt. En väldigt lugn och stabil kväll framför mig med god mat :-D Ni får slänga in en kommentar och fortsätt gärna att läsa :-) och jo, det har ju varit så att jag varit dålig på att uppdatera och lägga in bilder osv, men nu har jag en del bilder ;-) Look at dom, puss




Te amo. (L)

Hej bloggen. Åh vilken fin dag alltså…. Vaknade med Sveriges sämsta humör och hade lite ont i huvudet och ingen ork alls för någonting. Sen efter ett par timmar lyckades jag kliva upp ur sängen med en ganska så snygg morgonfrisyr och sen så gick dataMUS Hel* sönder. Feel the joy. Aja blir väl att dra av lite av cashen ifrån Stockholms resan då >;( måste ju kunna ha en datamus, gillar inte pekplattan på laptopen. Inte så mycket i alla fall. Aja jag får helt enkelt se hur dagen blir. Fast ikväll blir det en god middag ;) skall göra Lasagne! Yummie, och sen vet jag faktiskt inte. Jo 21.00 Another teen movie på 6an. Att se den är ett måste. Aja ni får ha det bra. Puss. :-)





Förlåt för segt bloggande. Fortsätt gärna läsa ;)

ChokladKärlek


Okej sova är kanske överskattat?

Hej bloggen. Vaknade för kanske 1 timme sen. ;-) Jo fick reda på en sak. Jag har tydligen råkat klicka min kompis när jag låg och sov? Va f-a-n … Tydligen så kan jag göra saker i sömnen, hm mycket originellt av mig alltså! Inte visste jag att man kunde göra saker i sömnen sådär samtidigt som man drömmer. Ahjo jag hade dock en väldigt konstig dröm, men minns inget av att jag hörde mobilen ringa nej :-S Skumt. Aja det var nog dagen/nattens händelse för mig. Ha det bra. Puss.


In the jungle ... Lejonkungens låt i huvudet ;-)

Hej bloggen! Min dag har varit helt wonderful! En massa kul och så :-) var ensam elev idag, haha lite knasigt, satt dock med en lärare och läste om Grekisk mytologi. Gilla! Jo jag är intresserad av historia och sådant, aja. Hade det mycket trevligt i klassrummet ändå och på slutet med. Någon övning med kortlek och så. Sitter och käkar pizza just nu och ska bara ta det lugnt. Ha det bra och fortsätt gärna läsa! :-) Puss.


It´s all about trust.♥

Hej bloggen.Min dag har varit tråkig, visst lite händelser med en kompis men annars rätt så tråkig. Men blev betydligt gladare när jag kom hem till min älskade Mami :-) som dessutom fyller år! Grattis bästa mamma <333. Och jag har inte mycket att skriva om. Jo igår blev det en riktig vitaminbomb, massa frukt och lite glass + busringning, galet kul! Aja ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa. Puss!

Btw. He has Glejsogon


Han är...♥

Hej bloggen. Imorse var jag på tok för trött att orka dra mig till skolan, så det blev sängen. Oj då. Jag måste skärpa mig! Aja, har städat igen, väldigt mycket. Usch. Aja själv har jag upptäckt en del saker. 1. Den där lilla saken håller på och försöker… äckligt. 2. Den andra fjäskar. 3. Den tredje är så patetisk! Så är det just nu. Och kan inte låta bli att tänka på dig. Men jag ska inte sitta och deppa för någon/några killar i det förflutna. Jag vill ha kärlek. Från någon kille som verkligen menar det och verkligen visar det. Men än så länge är jag singel, faktiskt lite skönt att slippa tänka på om någon är otrogen eller börja småbråka osv. Btw snart ska jag städa köket och sen fixa ihop en fruktsallad. Yummie eller hur? ;-) Ska samla ihop lite cash till en systemkamera, dock är min undervattens kamera bra men vill ha en systemkamera istället ;-) har tyvärr inga bilder ännu. Måste ut och fota någon dag, men ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa :-D Puss!


Yummie♥

 

Hallongrottor = Yummie

Hej bloggen! Dagen har varit väldigt nervös och lite pirr i magen, hade skrivit ett mail och kunde knappast hålla koncentrationen på något annat än vad jag skulle få för svar osv. Hehe. Men dagen var bra, förutom maten som var bränd och lite hård. Sen tillbringade jag tiden på biblioteket med två boys och skojade lite och hade kul vid datorerna. Inget dumt nej, bara kolla på roliga videos och sånt. Aja, hallongrottorna som jag bakade igår blev en succé :-D riktigt super goda om jag får säga det själv, lyckades proppa i mig 4 stycken, dock kände jag mig ganska fet efter, haha. Men som sagt, jag ÄLSKAR hallongrottor ;-) mums! Aja ska kolla läget lite på facebook och sånt, fortsätt gärna läsa.Kram :-)

Friends forever. promise

 

 

 


♥♥

Hej bloggen! Vaknade för typ en halvtimme sen, åt frukost och nu sitter jag vid datan. Ååh jag ÄLSKAR dom där flingorna! Kellogs special K Red berries :-D så sjukt gott. Har fått lite skäll då och då för att stått och plockat ut bären för hand. Hehe, aja, dagen för mig ser väl ut att stanna inomhus, det regnar och det är bara slaskigt väder. Hu. Jo jag glömde att baka igår, då jag var i stallet lite för länge va? Nej tror nog inte det, dagen gick för fort antar jag. Det blev tacos på kvällen. Yummie, åt verkligen sjukt mycket, skulle inte förvåna mig om det lagt sig på låren + rumpan. Då är det bara att träna bort det igen,haha. Men som sagt, inget bakande igår, får väl försöka göra det idag istället. Och jag känner mig glad, men liiite pirrig inför imorgon. Känslorna bara far omkring i huvudet hela tiden och så vidare. Aja ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa :-) kanske det dyker upp en ny blogg header, vi får se. Gött. Kram!

-Du


<33333333

Den här bilden väcker en hel del gamla minnen. Glömmer aldrig oss, när klockan var 5-6 på morgonen och du låg och sov och hur jag började att gapskratta och sen försöka andas, och tårarna spröt, galet roligt, och hur jag försökte väcka dig men du var alldeles för trött och orkade inte bry dig om filmen. Kommer fortfarande ihåg att jag tjöt av skratt och såg helt drogad ut. Minns det som om det var igår. Men nu är det nya tider. Och det finns en annan. Jag får hoppas i alla fall. :}



Hallongrottor! :-)

Hej bloggen! Har äntligen fått internet! Har inte haft det sen igår, den började dampa vid 5-6 tiden igår kväll. Suck. Aja, ligger nu och lyssnar på Bumpy ride. :-) feeling good. Under tiden jag INTE haft internet så har jag läst och bara varit allmänt grinig och desperat efter internet. Förstår ej varför den la av :-S aja sånt händer. Ni får ha det gött för nu ska jag planera min dag. Btw ska baka :-D hallongrottor <3 puss!


Hej bloggen! Vaknade tidigt idag och åt frukost och kollade på Simpsons. Sen åkte jag till stallet, blev nertryckt av en häst. Hehe, han la huvudet mot min axel och sniffade en massa på mig, kan bero på parfymen? Luktade väldigt svagt av den, sött och hästar gillar ju socker och sånt ;-) men men, den gillade min jacka något enormt och tryckte ner mig och ville bli kliad i pannan osv. sen blev det en kort tur till katthemmet och har då aldrig någonsin sett en så fet katt! Den va som katten gustav fast svart med vita fläckar. Jisses vad tjock den var, bara små ben och en enorm mage. Dock väligt kelig. Och nu har jag bestämt mig. Det skall bli ändring på mig själv. Miss you <3 Aja ni får ha det bra och så ska jag själv gotta mig med en tråkig zingo och plugga matte. Tjy! :-)

-Du gör mig så sjukt glad! ♥


<33333

Hej bloggen! Min dag har varit über bra. Haft musik för första gången på den här terminen ;) fingrarna strejkade tydligen, hehe, aja man får ju hoppas att jag lär mig spela gitarr snart ;-) sen efter maten så hamnade man inne i toan med några stycken, ”Chattrum” enligt D. sen så hamnade jag ute på stan med S och någon till, vi hade sjukt kul och prövade kläder. Sen skulle dom hem :-( , saknar dig redan, och glömmer aldrig den dagen. Hihi (a) Aja nu väntar maten, ni får ha det gött, och jo, skall spela biljard senare idag så kommer vara lite seg på att uppdatera vad som händer osv. Kram.

-A taste of love


I wanna know your name.

Hej bloggen. Min dag har varit knasig. Vädret har varit likaså. Troligen snöblandat regn och någon plusgrad, men nu är det minus, usch det betyder då att det kommer vara galet halt ute och snötäckt, is under och snön över, värsta fällan ju! Inte så jättekul precis, men men. På morgonen när jag var i korridoren fick jag syn på några jag kände igen, Yay :-) och så vidare… har pluggat matte som en dåre och var riktigt taggad och det gick snabbt men använde mobilen som miniräknare lite grann ;-) hehe. Var dock nära på att bli riktigt svidig för jag ville ha jackan på, frös lite grann, men inte fick jag ha den på. Jag minns ännu lärarens smeknamn. Haha! Aja, dagen ser väl ut att bli tråkig och kanske lite kul, ska städa… usch, inte ens roligt men tyvärr så hör det till vardagslivet. Sen ska jag ta det chill och läsa lite i min bok som jag tyvärr lyckades somna på, mobilen min låg vid ryggen intryckt i lakanet, fint! Haha. Ni får ha det gött och fortsätt läsa :-D Puss :*


Oh boy!

Hej bloggen. Dagen har varit si sådär ;) men aja, såhär känner jag just nu: Can you feel it? :-), det här blev ett väldigt kort inlägg, boken kallar, ni får ha det gött, kram!


Back to the real life.

Hej bloggen. Imorgon är det skola, har ingen aning om när jag börjar, men det visar sig väl, hehe och vet inte när jag slutar. Jullovet har varit mysigt och kul men en hel del blandade känslor. Men 2010 kommer jag aldrig att glömma, i alla fall våren och lite längre framåt. :-) men men, nu är det back to real life. Är nu hemma på boendet, fick lite smått ryck för personalen hade sagt att dom kunde vattna min blomma och vad fick jag se när jag kom hem? En vissen blomma, men lyckades nog rädda en liiten del, :-D Aja, ska planera lite nu själv vad jag ska göra i veckan. Känns allvarligt talat som om jag varit ledig i över en månad, fast det bara varit några veckor. Men det skall bli kul att få komma tillbaka till skolan, fast iv kommer att ändras och så. Men jobbigt är ju att gå upp tidigt på morgonen och att komma dit över huvudtaget. Aja ska gå och äta glass nu med personalen, ni får ha det gött. Kram :-)


In the night ....

Hej bloggen! Är super trött just nu, men humöret är mer än bara på topp! Smög ut vid 5 på morgonen, åkte bil, hamnade vid säveskolan. Och en massa annat kul :-) jätte jätte jätte glad ;D och jag tänker faktiskt bevisa att ni har fel om det som ni påstår. Jag tar denna utmaning och jag ska klara det, det är ett av mina nyårslöften. Ohja, aja sitter vid datan och är trött, drygt. Egentligen skulle jag till När – Sokni ;) men tyvärr blir det inte så, men det gör faktiskt inte så mycket, det kommer väl flera chanser. Kom hem för någon timme sedan efter att ha tillbringat dagen på stan med folk ;) jätte trevligt med :D och nu på måndag är det back to school. Usch, inte helt jätte taggad men det skall bli skönt att få komma tillbaka och få in rutinerna igen, och plugga på ;) Måndag!! Längtar,<3 ska få träffa brudarna och ”the gang” ;) aja, tänkte vila en stund, dock väldigt trött, ha det bra och fortsätt gärna läsa min blogg. Puss!


2010,

2010

ÅRET.

Hur har året tvåtusentio varit för dig? - Både upp och ner, haha :-)

Bättre än förra året? - Ohja betydligt mycket bättre :D

Någonting du aldrig kommer glömma tvåtusentio? – 10 april, och midsommar + mycket mer.

Har du flyttat under år tvåtusentio? – Nej.

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ohja en hel del :-)

Har du kysst en främling? – Faktiskt inte, skulle aldrig falla mig in heller.

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit tvåtusentio? – Himmel och H*.

Har du varit kär? – Självklart ;-)

Har du sagt jag älskar dig till någon? – Massa gånger!

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – jodå.

Har du haft ett hemligt förhållande? – Den risken, Nej :-) glad över det!

SORG&HÄMND.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? Tyvärr har det upprepat sig någon gång ”/ men aldrig gjort det!

Har  någon i din släkt avlidit? – Nej.

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Varit väldigt nära.

Varit i slagsmål? – Nej men nästan hamnat i mellan.

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? – En hel del. :-(

Isåfall vad? -  Det som kanske är oförlåtligt, en massa.

Har du skämt ut dig? – Jadu det är jag tyvärr proffs på.

Har du ljugit för en vän? – Kan ha hänt. Men ångrar ju det.

Har du varit ute en hel natt? – det tror jag nog.

Har du blivit tagen av polisen?  - Varit nära. :$

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? –Yes.

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? – Jo flera gånger.

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? – Säve.

har någon varit elak mot dig i skolan? – Ja men orkar inte ens bry mig.

Hatar du ngn på din skola? -  Kan hända.

Har du gjort ngt framsteg? -  En massa :-)

Haft alla rätt på ett prov? -  Bra fråga ;-)

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? – självklart :-D

Har du förlorat en vän? – Tyvärr ”/

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? -  Jo, underbart :-)

Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej men blivit ovän osv.

Har du ljugit för en bästavän? -  Kan ha hänt men rett ut det dagen efter :-)

Har du haft en relation med en vän? – Nej, men fått vänskapen på spel. :-O

That´s it.

Hej bloggen. Snart så är det dags att dra sig tillbaka till ”verkligheten”. Skolan och boendet. Usch känner ingen lust för det, och så har man lyckats sova för länge igen, alltså vad är det här?! Aja ska försöka vända på dygnet igen. Igår blev det rena kaoset här hemma, slöt med att jag stack hemifrån och dök upp igen vid halv 8 tiden (morgonen) här hemma. Hatar hatar hatar hatar när det blir så. Men jag ska kämpa för att bättra mig. Och så vidare. Och en sak som är lite skrattretande, det är fördomar, alltså hur orkar ni ens bry er?! Så som andra ser ut lider ni inte av, om folk ändå ska hålla på så varför bry er så mycket? Haha. Det är insidan som ger utsidan en chans, men whatever, vissa är alldeles för insatta i det där ordet ”snygg” jaha så då ska man vara värsta baben med 3 % IQ i sitt huvud? Näe, skulle inte vilja det. Men vissa tror man vinner respekt genom sitt utseende, pinsamt pinsamt. Även killar som säger så och så om andra. KUL! Och skabbig får man höra då och då, oj fräknar och lite uppåt näsa, hemskt! Det är så sjukt patetiskt! Och det skall till och med komma ifrån vissa personer?! Som sagt, spara ihop lite pengar, plugga och sen dra från denna ö. man får knappast leva sitt eget liv här. Det som inte du vet, vet alla andra – välkommen till Gotland. Egentligen undrar jag hur vissa orkar slösa sin tid på att bry sig om andra och försöka förstöra, sprida rykten som verkar roliga. Ohja det är gotland. En levande skvallerblaska! Åt H med det! Aja nu ska jag inte skälla mer, men ni får ha det bra och ta lite lärdom av detta. Puss.


Ehehe.

Hej bloggen. Åh det är ju så härligt när man troligen har dragit på sig en förkylning. ”/ suck. Men jag tror inte det är det, kanske bara något som irriterar. Haha det är faktiskt väldigt kul att variera på olika textstilar. Jag hoppas att detta går att läsa. ;) jag är fortfarande lite ovan med det korta håret. Men aja det går över. Ni får ha det super och fortsätt gärna att läsa min blogg! Kram :-D


Nyklippt!

Hej bloggen! Vaknade betydligt mycket tidigare idag än vad jag gjorde i förrigår, och idag har jag spenderat dagen på stan med mami & syrran :)<3 och nyhet! Klippte mig idag istället för i Februari. Kan säga att jag är mer än bara nöjd med håret ;) uppklippt och lite som trappor, riktigt fint med andra ord, och håret har redan ”lockat” sig lite grann. Var mörkhårig innan men det börjar blekna, tydligen så finns det väldigt mycket kalk i det vanliga vattnet så när man duschar så rinner ju gammal färg ur, inte så kul ”/ men annars är jag fortfarande mörkhårig. Sen var det storstädning på hög nivå, ner med grejer till källaren och hela rubbet. Oj, skolan börjar ju snart, vad tiden har gått alltså, hehe. Men nu skall jag fortsätta med städningen, ni får ha de bra. Kram :-)


Åh.

Godmorgon världen! :}


:}

Hej bloggen! Natten har övergått till morgon, just nu är klockan 03:25. Jag fattar inte själv hur jag lyckats att vända på dygnet helt. Vaknade sjukt sent igår, men som ni kanske läste i det andra inlägget. Sov som en björn. Galet. Men det är tisdag och ännu en morgon väntar. Åh jag vill se soluppgången, det är det finaste man kan uppleva såhär på morgonen. Hur det ljusnar och folk som tar sig till sina jobb. Men det finns något ännu bättre, det är fest! Hur kvällen övergår till natt och sedan slutar tidigt på morgonen och när man vaknar med en hel orkester i huvudet och andra som fortfarande ligger och sover. Har en hel del att göra den här månaden. Folk som fyller år, älskade mami t.ex., och sen lillasyster som tar ett steg närmare förskolan ;) och ska klippa mig i februari! Och dessutom behöver jag ett par nya byxor! Vill ha mitt studiebidrag, eftersom en 500 lapp kommer kanske gå åt till det som skall fixas. Helt sjukt hur fort pengarna försvinner. Tyvärr så är jag lite av en galen shopaholic. Aja nog med det. Ni får ha det bra och det är härligt att det finns folk som läser min blogg, men vill gärna ha fler! Släng in en kommentar. Puss.

 

 


Du får mig att känna såhär!

Hej bloggen! Finns det något tråkigare än att städa? Skulle nog inte tro det. Sitter och lyssnar på en låt som jag har haft i huvudet sen nyår. Tack för den D ;) hehe. Galet fortfarande. Vaknade väldigt sent, har nog sovit för mycket. Inte bra inte bra ”/ kunde inte vakna, det var som om något höll mig kvar, som att ligga i koma. Skitläskigt, ska f-a-n inte sova inatt. Ska istället försöka vända på dygnet så man får lite vett i huvudet. Ska planera lite smått & gott inför nästa galna partaj, haha. Då blir det mer än bara crazy! :D ska skriva några små lappar så jag kommer ihåg lite grejer ;). Och kan inte sluta tänka på det där! Hehe, hade ju bara för underbart roligt! Boys boys boys… Ahjo, Det här blev ett väldigt konstigt inlägg,och säger bara såhär: Gå och lägg er som klagar på vad jag skriver, min blogg,mitt liv. Hallå är det så svårt att läsa eller?! Det står ju för f-a-n vanlig enkel jävla svenska. Stor bokstav efter punkt och inte stora och små bokstäver i ett ord?!! Vanlig jävla rikssvenska. Gud alltså, man blir ju bara så irriterad på folk som påstår sig vara ”bättre” och kunnigare. Aja sånt är livet. Ska nu fortsätta med städningen och sen ta ett stooort glas med kall Coca Cola, yummie :} Ni får ha det bra, och släng gärna in en liten kommentar är ni gulliga :) Puss & kram. / Jo förresten låten jag lyssnat sönder heter: Den svenska björnstammen-Guld. ;) underbar festmusik + mycket mer. Kolla spotify så hittar ni nog.


För det är känslorna....

Hej bloggen! Allvarligt mina känslor bara snurrar runt i huvudet. Men nu känns huvudet tomt, alla mina minnen och det har skjutits undan. Typ rensat, som små minnes skåp som står tomma och väntar på att fyllas. Ena känslan är kärlek och vänskap och den andra är vanliga tankar typ. Och vid mina fötter svävar några rosa moln, men för svaga att kunna lyfta mig. Men jag ger inte upp! Mina mål ska jag uppnå ;) Och nog med det här känslo snacket. Jag vaknade vid 4. Bakis dagen som man kan kalla det. Druckit mycket cola, inte ätit någon mat alls, funderar på det men vet inte om jag orkar. Vill att mina ben ska sluta vara så envisa och att värken släpper, känner mig nästan handikappad, släpar benen efter mig och ser ut som om jag inte sovit på år och dagar ;) Galet. Men ska gå och fixa ihop något gott och sen lyssna på lite musik, ni får har det bra. Kram :) / Och ja det är faktiskt kul att variera lite med text stil osv :D


The way you make me feel, ;)

Hej bloggen! Alltså ååh! Jag blir så otroligt förbannad. För en sak. Varför ska man starta upp värsta kriget för en liten småsak?! Visst man blev kär och det gick åt H* och så hör man plötsligt ifrån sin älskade gullebästis att personen inte gillar en, alltså HATAR. För att man tjatat. Vad i H* håller folk på med?! Man kan ju för f-a-n ändra på det. Man ska väl inte bryta upp, The end liksom för det där, man fattar om det hade varit något helt annat,men shit the same, det var j-ä-v-l-i-g-t moget att göra som du gjorde och det andra, bryr jag mig? ;) nej. Visst lite grann kanske men orkar inte känna mig så värdelös/hatad i dina ögon, vi hade trots allt något för en tid sen. Eller? Sen hände ju det en del galna grejer på festen. Inge mer fylla, nej tack ;) blev bara väldigt galen. Massa Rajtan tajtan som boysen gjorde. Mest för kul men ändå. Haha. Och det känns som om det var igår allt hände, eller inte alls. Tänker jag tillbaka till igår så är det bara tomt,alltså har 2011 gått in i mig nu. Nytt år, som en bok, nytt kapitel, och det här året vill jag starta med en bra början ;) och en massa annat kul :-D men dom finaste minnena har jag kvar. Den 10 April. Det som fick mitt 2010 att vara härligt. Men nu ska mitt 2011 bli Awesome. Ska spara ihop lite pengar och vill åka till stockholm och hälsa på lilla gullungen :D !! men nu ska jag ta något att dricka, Coca cola och lägga mig i soffan och känna mig nöjd. Har en äckligt jobbig träningsvärk i benen, kan knappast gå normalt, Ge mig kryckor :O Men ni får ha det super. Kram ! :*


Gal1 men bra.

Några timmar innan nyår så var man på stan,frös rumpestumpen av mig.Sen hamnade man i en bil och åkte fram och tillbaka i stan. Sen nästa hållplats: När. Woho ! Underbart. Jag är en äkta stadsbo men jag säger såhär, ”lands” folket vet verkligen hur man festar ;) Helt sjukt, hade jätte jätte kul faktiskt :D förutom vissa små bagateller som man kan säga ”/ Aja, fest som fest, men det här var något alldeles urflippat.Hade kul och studsade runt, åh herregud vilken hetta :O, sen fick vi flytta upp till någon gäst stuga eller vad man nu kan kalla det. Och där fortsatte vi att partaja, sen blev det lite Rajtan Tajtan för boysen, var ensam med dom. Men en tjej hade tyvärr somnat. Men men, som sagt. Vi partajade riktigt ordentligt och sedan somnade man 7 imorse. En känslosam nyår/ny dag fest ;) Har tyvärr inga bilder, men det dyker väl upp något så småningom. :) Ni får ha det super. Massa Kramar. :*


Gal1 underbar fest i sokni ;)

Happy new 2011 !!! :D


RSS 2.0