Du är bara barnet, din pajas.

Tjy bloggen! Orkar dock inte fixa textstil, mår ju lite bättre idag och det är ju härligt, men har hört ett äckel bullshit idag. Liksom vafan stör det dig att jag är i skolan?! och på ett annat ställe?! sluta stalka då för i Hel*.... Åh blir så irriterad, och så påstår lärarna att man är PÅ och bla bla bla. B-U-L-L-S-H-I-T! Helt sjukt! Och definitivt INTE okej. Aja sånt händer, men jag är vart jag vill och jag gör vad jag vill, that´s it. Jag gör det som känns rätt för mig och alla andra, inte det som känns rätt för dig. -.- och lärarna kan ju sluta fråga mig om allt, som om jag är personens upplsagsbok eller något. Jag bryr mig inte ett skit! vad bryr jag mig om personen gör något eller säger något? Hm inte ett skit! :) så pass, och dessutom har jag vuxit mer i mig själv, det är personen som ännu bara är barnet. Åhja it´s feel so good när man säger det :-) som en rysning genom kroppen. Nog om detta. Ikväll bjuds det på potatismos med någon korv i ugn. Och sen någon fem-kamp på det andra boendet. Låter kul, men aja man får ju fika ;-) Tjoho! Men ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa, och glöm inte att kommentera, alltid lika kul med någon kommentar.
Puss <3

Älska aldrig i en trädgård, kärleken är blind men det är inte grannarna!! <3

Tjy bloggen! har varit lite sjuk dom senaste dagarna, och jag hoppas att jag blir bättre snart, ska äta något som är bra för kroppen och mig. Men idag har det inte hänt så mycket. Va i skolan en liten stund, känns som om jag varit borta i flera dagar ifrån skolan, och att man typ glidit ifrån vännen sin, men så var det inte, men jag får bättra mig och verkligen sluta vara så äckligt lat! ska uppnå mina mål ;-) har ju visserligen klarat det svåraste, nu är det bara några hinder kvar. Ska skaffa sommarjobb, bättra mig själv, och hälsa! yes så är det, orkar dock inte fixa textstilen, men fortsätt gärna läsa. Puss <3

Våffel party!

Tjy bloggen! orkar inte fixa stilen, är både trött och lättad. Sov över hos en god vän igår och kollade på film och lite på Kurage, :D Älskar den där lilla hunden. Och sitter nu i min säng och är hungrig, det blir våfflor och senare blir det mat. Typ paj eller något sånt. Och jag kan inte sluta tänka på en sak. Är så Jä* rädd för att mitt <3 ska stanna bara sådär :'( det är sådana äckliga tankar som dyker upp, men jag ska inte tänka på det, usch nej! men ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa, puss.

Kurage den hariga hunden.
Courage the cowardly dog.

Du snurrar min värld. <3

Tjy bloggen! Vaknade för knappt en timme sedan. Det var fest igår och jag lyckades göra bort mig, läget låg till såhär att vi ville ha några fler killar dit och jag nämnde en person, dom sa att jag INTE skulle smsa han och vad händer då? Jo han sitter i samma rum som OSS! Haha så sjukt pinsamt för alla började skratta. Hur skulle jag kunna veta att det var han som satt där?! Aja sånt händer, sen började jag svamla om att öl smakade nacho chips. Helt väck vart man nästan, lite sådär att det gungade framför ögonen på mig men va ändå i ett bra tillstånd för att kunna minnas allt jag sa. Och sen hamnade vi någonstans vid signalen, lite dött där och sen efter det mot Gråbo, där hände det inte mycket, jo förutom att en gulle chey sa Pelle till allt och alla x) blev så jävla glad när jag fick höra vad hon sa igår. ”Vi bråkar ibland om det, och att det är löjligt av –den-.” Mer nämner jag inte, sen ville helt plösligt tjejerna åka till öster. What?! Mitt i natten, dock dött där eller? Var aldrig där, drog hem till boendet och somnade om, drömde dock om sötaste pojken! Snackade med en god vän igår på sms och det gick galant! Du är en underbar vän s. :D fast innan allt med festen började så vart jag nere vid hamnen med My. Väldigt sorgligt men fint på något sätt. Aja snart är det Back to stallet och gosa med hästarna och sen vet jag ej, men fortsätt gärna läsa, och kommentera gärna! Blir alltid lika glad av det. Långt inlägg. Haha.

Puss


En dröm, så hemsk och ful. Blä.

Tjy bloggen. Nej alltså nu får jag fan ta och skärpa mig!! Har varit äckligt lat dom senaste dagarna, vill typ bara sova och sova och sova hela tiden. Alltså vad är det för fel?! Måste verkligen skärpa mig, annars ryker mitt studiebidrag :-( och det vill jag ju inte, tanken är ju att få komma iväg från denna ö i Augusti istället för i Maj, och letar sommarjobb fortfarande, och vill fortfarande plocka jordgubbar! Eller något sånt, fritids och sånt funkar nog inte för det krävs utbildning. Åh jag blir så irriterad. Aja, ska skärpa mig, har dock lite svårt att somna på kvällarna, Big Brother börjar ju vid 22.00 och efter det börjar ju något plastikkirurger program och efter det är det Cheaters. Fast det går ju repris ;-) får väl helt enkelt ta och göra så att jag bara kollar på BB (Big Brother) och sen försöka somna eller läsa något! That´s it. Ska i alla fall kunna komma upp på morgonen utan att ligga kvar som värsta hö säcken. Ska laga mat idag med, vet ännu inte vad :-O ! och tvätta, haha lycka till säger jag bara, handtaget till kassen sprack ju och nu ser den bara ännu värre ut, massa häftstift och massa trådar hit och dit. Vackert. Aja ni får ha det så bra, och fortsätt gärna läsa och Kommentera :D blir alltid lika glad när jag ser en kommentar! Btw drömde dock en äcklig dröm! Dags att sudda ut den ur minnet. Och glömma den helt och hållet, bara sådär.

Puss


Du liksom såg så oskyldigt söt ut bara! Inget med inlägget att göra!!

Tjy bloggen. Dagen har varit helt skruvad idag, det blev lite för mycket för mig så jag bröt ihop och vännerna försökte trösta så gott dom kunde. Men varför ska man ens orka bry sig eller lägga sig i någon annans samtal med andra? Visst är det jobbigt så kan man gå istället för att sitta kvar, men istället så blir man utskrattad. Tack som f-a-n. Omogna Jä*** unge. Aja, har försökt jobba på i skolan men inte känt den orken. Sen när jag kom hem så städade jag lite smått och så och däckade i sängen, och så har jag ätit pannkakor, lyckades proppa i mig rätt hyfsat. Eller nja, mycket typ. Hehe, funderar på att dra till andra boendet med några från det här boendet och fika lite och spela wii :-) Det är kul att folk läser min blogg men varför är det ingen som kommenterar? ”/ skulle gärna uppskatta lite åsikter från andra som läser. Aja fortsätt gärna läsa och släng iväg en liten kommentar. Puss


It´s feel so good! Något åt det hållet iallafall :-) !

Tjy bloggen! Idag kom jag till skolan i tid! Vilket var ett under ;-) Och sen fick jag och klassen se en film och den är mer än bara gripande. Den är GRIPANDE med stora bokstäver, när filmen hade gått ett tag så satt läraren och några andra och snyftade, så sjukt fin film alltså, men man bölar som jag vet inte vad, slöt med att jag försökte bita ihop för att inte böla, tänk på mascaran! :-) slutet på filmen var ju lite smått sorglig men ändå lyckligt på något sätt. Och hade två möten idag och dom gick nog kanon! :-D Nu är det bara stress inför sommarjobb och shit. Ååh måste hitta något sommarjobb! Skulle vara kul att plocka lite jordgubbar ;-) yummie! Aja ska checka runt lite nu och så, är dock ledig imorgon ^^ über nice! Så ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa, och en sak till, Vad tycker ni är viktigt i livet? Nämn tre saker, gärna i kommentarer. Väntar med nyfikenheten på era svar!

Puss



Woop Woop ;-)

Tjy bloggen. Har dock inte så mycket att skriva om just nu, men jag har tvättat en bil idag och spelat biljard och Wii. Hehe men nu är det back to the Riggen och play Wii :-D Ha det bra och fortsätt gärna läsa. Kram!


Är det vår snart? :}

Tjy bloggen, jag vaknade för en stund sen, typ en timme eller så ;-) men men. Vaknade 4 på morgonen av att någon skrek som värsta dåre, och så var det tv:n -.- , dumma lost program, hehe, så jag klev upp och norpade åt mig en bulle och somnade om, sen på morgonen så ringer mobilen vid kvart över 7, vaf-a-n! sen efter det när man somnat om så dyker det upp någon personal kommer dock inte ihåg vem, och sen är dagen typ förstörd? eller nja den har ju typ börjat men ändå. Kanske så blir det att umgås med en vän men det beror på när människan vaknar! hehe. Dock är det INTE min favoritpersonal som jobbar -.- . Snarare en som går mig på nerverna. Och jag orkar inte finslipa text stilen, det är ju lite knas för alla har ju inte en typ sån där jätte bra data så dom ser hur texten ser ut, tex hos mami ser texten tjockt stor ut, galet men så är det. Här hos mig ser texten ut som den ska, sådär flashig ;-) Aja ni får ha det gött och fortsätt gärna läsa :-D Puss


Dom stod vid dörren,synd att dom inte idisslade.

Tjy bloggen. Igår så var det totally drama på boendet, nämner ej något ;-) men kan säga att jag aldrig någonsin varit så arg som då, personalen fick dock stå ut med att jag slog i dörrar och spegeln. Och idag så stod det ett gäng boys vid matsalen och glodde som jävla kor. Och sen fick någon plötsligt luft och sa ett glåpord, alltså palla sådant. Bara för en minisak, alltså väx upp. Och så fick man se en bekant på öster med sin drama show där, Åh så vaknade jag sent kom iväg till skolan vid 11 och efter maten hamnade jag på hemkunskap och bakade bullar med 2 girls. Lyckat med, åh han var så sjukt underbart söt med det där förklädet. Sen hamnade jag ute på stan och jag mötte Bella bus och hennes pöjk inne på banken. Haha vilket originellt ställe att mötas på! Sen sprang man på söte L.A. ;-) som blev väldigt chockad. Hehe. Så min dag har varit strulig och kunde inte bli mer än lite rolig ;-) men fortsätt gärna läsa och njut, kommer dock inte blogga så mycket nu i helgen.

Puss


Dutti cheyy :-)

Tjy bloggen! Vaknade sent idag, kom till skolan vid halv 11 ungefär. Och så hände det ett par knäppa saker, hahahahahahahahaha alltså shiiit. Det var sjukt jag svär ;) Och komiskt att Gurkan i Big Brother är ljus blondin med kala fläckar på huvudet. Hehe, men dagen har varit bra och jag längtar som f-a-n till en grej :-) Aja ska tagga nu till vardagsrummet och se på spårlöst. Där dom letar efter någons familj eller något sånt åt det hållet. Härligt! :-) fortsätt gärna läsa. Blir alltid lika glad!

Puss.


Hela dan varje dag.

Tjy bloggen. Jag kom upp idag ur sängen dock vid åtta och kom iväg vid nio tiden nånting ;-) ehehe, dock fick jag syn på bad news på fb :'( hemskt att sådant händer, men aja, personen har nog det bättre där uppe och ser ner på oss och ler och säger "Gråt inte, vi ses en dag". "/ . Glömde laddaren på boendet. Riktigt stolt över mitt nya rum, trodde whiteboarden skulle se ut som en vanlig men icke. En glas skiva. Flashigt ;-) Sitter hemma hos mami nu, åt en fet pizz för typ två timmar sen och proppat i mig lite godis nu, men ikväll blir det väl att gotta sig med Gammaldags vanilj glass :-) ni får ha det bra och fortsätt gärna läsa & njut. Puss :*

Ensam är stark.

Tjy bloggen. Var hemma ifrån skolan idag med, är dock inte helt jätte återställd men ska ta mig i kragen och gå dit imorgon istället. Och har dessutom hunnit flytta in i mitt nya rum idag! :D ska försöka koppla in tv:n och fixa klart lite grann. För jag har ännu kassor och hyllor kvar på golvet och det ska upp, det som kommer bli som en extra krydda i mitt rum är att jag skall få en whiteboard! Yay :-) men jag hinner ej blogga mycket mer, har lite att göra, kanske någon bild dyker upp, men fortsätt gärna läsa. Btw känner mig lite sådär deppig och nere utan anledning, men jag ska övervinna tankarna från det förflutna. Skriva av mig eller fota lite. Aja ;-) ha det gött.

Puss


Color me blue i´m lost in you

Hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering men är inte helt stabil om man säger så. Haft lite ångest och depressioner och sånt. ”/ men annars har väl dagarna rullat på. Var dock för trött för att masa mig till skolan, tror jag mest behövde vila ut ordentligt. Är på boendet nu, och såg fram emot att få flytta in till det nya rummet, men nej nej. Såklart så har byggubbarna tagit sig en paus eller något. Jag tycker att dom borde slutföra det dom påbörjat, inte bara komma och gå som dom vill eller när dom KAN. -.-’ visst låter lite elakt men jag blir så frustrerad, vill ha mitt nya rum idag, rensa bort allt gammalt och börja om på nytt. Men jag vet ännu inte vad dagen har att bjuda på, det visar väl sig, men ska kolla runt lite på facebook nu ;-) så fortsätt gärna läsa. Puss


Allt kan bli bättre. Men det är ju nästan bra nu :3

Hej bloggen. Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller hälsa och sådant. Glömde ta min medicin och blev helt stissig efter det och illamående, tog kanske 2 timmar för mig att lugna ner mig för att jag hade den där jobbiga panik ångesten :-( och jag såg fram emot den här dagen idag , men slöt dock rätt fort. Fri som en fågel igen. Om ni förstår vad jag menar. Singel. Det gick lite för fort framåt ”/ jag måste lugna ner mig och inte lägga all kraft på mig själv. Inte bara sådär. Kan själv erkänna att jag vart lite i obalans och funderat. Men jag hoppas nu att allt går som det skall och så kanske man kan försöka igen. Jag hoppas verkligen det. För vad har vi att förlora? Vill inte att det blir sådär igen att man ska känna efter eller så och sen så blir det ingenting av det hela. Alltså när det gått ett tag och man känner varandra lite bättre och så ska man försöka igen och så väntar man och så blir det såhär ba ”Jag kan inte styra över mina känslor…” bla bla bla. Usch för sådant, men jag repar mig, har jag kommit över det svåraste så klarar jag det här. Tänker dock åka hem till mami och vila ut där. Lite stöd och sånt kanske hjälper. Bara vara hemma och softa. Är inte superledsen men lite nere, men kan vara glad att man är vänner! Finns mycket jag vill göra nu. Ska checka runt lite på facebook och så. Ha det bra och fortsätt gärna läsa. Puss :-)


;-)


Vifta med händerna fjortis. Varför finns dom ännu kvar?! -.-'

Hej bloggen. Vaknade för typ 1 timme sen och var pigg men nu känner jag hur tröttheten sakta kommer tillbaka. Hm konstigt, drack en stark o´boy och det är ju inte så att det är liiite socker i det. Ehehe busted. Men aja, checkade runt lite och hittade något otroligt på youtube. Ett blogginlägg av en fjortis. ”Alla härmar mig”. Hm det är ju inte så att världen kretsar kring dig lilla gumman :* fy fan vad pinsam och tragisk du är! Alltså varför ska små äckel fjortisar lägga upp meningslösa inlägg på youtube och bara sitta och pladdra på, dom fattar ju inte ens själva om vad dom pratar om. Skaffa lite vett innanför pannbenet innan ni slänger ut sådana inlägg och shit. Bara skrattretande att dom försöker skapa ”nya” trender som var så 2008 och ser ut som översminkade bimbos med löshår och upptryckta tuttar till 1000. Jag menar, varför skulle man vilja vara som dom? Skrikiga och barnsliga hela bunten, och jag är definitivt INTE avundsjuk, det är bara pinsamt hur dom håller på. Fast dom sätter ju ett plus i kanten med sitt eviga pladder om absolut ingenting! :-) och gör till sina röster som en liten bebis till 08. Tragiskt. Aja dagen ser ut såhär… Eller nej förresten ska vila lite, åka hem till älskling någon gång under dagen, vet ej vilken tid men det visar sig. Aja hoppas ni fortsätter att läsa och att njuta av denna tragiska och lite omogna inlägg ;-) puss.


Choklad ~

Varm choklad. Njut av smaken du aldrig kommer att glömma!

Det här behöver du:
6 dl mjölk
2 msk kakaopulver
50 gram mörk choklad 70%
2 msk strösocker

Till servering:
Grädde
marshmallows
riven choklad
kanel

Gör såhär:
Blanda kakao, hackad choklad,

Socker samt mjölk i en kastrull.

Rör och värm försiktigt tills allt löst sig.
Häll upp i en kopp,

strö över några marshmallows,

toppa med massa grädde,

riv över choklad och

Pudra lite kanel på toppen!

MUMS!



I ♥ You, S.

Paulina Johansson har ändrat status från "singel" till "i ett förhållande."



RSS 2.0