It´s so fluffy!!! :3

Hej bloggen! Har haft en härlig dag fram till den här tiden. Är på boendet nu och skall snart hem till mami och syrran :-) och en sak till, som uppstod igår. Fy f-a-n. Men det ordnar nog sig ;-) och så får jag se vad kvällen har att erbjuda. Saknar dig. Det här blev ett väldigt kort inlägg men skall iväg om typ 10 min. Ha det bra och fortsätt gärna läsa ;-) puss


Hey ho let´s go... Eller så sitter man kvar :-)

Hej bloggen. Mitt sportlov började väl redan i Fredags ;-) och fick en rätt bra start/början på lovet. Åkte till stallet med en personal och besökte en bekant till personalen. Vi gick till hästarna och jag fick rida barbacka från hagen till stallet! Orre som hästen heter är för söt alltså! Ett svart russ, ser lite ut som ett klot men det gör inget. Hästar ska ha lite hull och så :-) . Men som sagt, fick rida lite, och fick borsta honom och sen ta honom till hagen igen, fick då syn på en liten filur. Så grymt söt, hon är som en docka, och man kan kela hur mycket som helst med henne. Dock var hon ganska liten, 84 cm. Efter stallet så åkte vi tillbaka till boendet och började med att duka lite sådär snyggt och påbörja matlagningen, potatisgratäng med fläskfilé och efterrätt, gammaldags vanilj glass med bananer och chokladsås. Yummie. Mami och syrran blev bjudna på maten men det var ju lite knas innan. Sen på kvällen åkte jag till en kompis, vi kollade på skräck och kelade med katterna, skulle egentligen komma hem i lördags men stannade kvar en natt till, och kvällen blev en succé, med semlor och skräckfilm och att brottas på skoj. Sen har jag slösat lite av mina cash, köpt godis, räcker nog gott och väl ett par dagar till. Och kvällen för mig ser väl ut att ta det lugnt osv, men fortsätt gärna läsa. Ha det bra.

Puss.


It´s hurts....

Tjy, bloggen. Är dock för lat för att fixa till stilen på texten osv ;-) har precis ätit, kanske för snabbt eller för att maten kändes torr. Lite magknip, pain in the ass alltså! ska nog inte äta sådan mat som känns torr i k*ften eller för fort. Usch. Aja var inte i skolan idag pga en djävulsk mensvärk. Och vid 20 tiden ikväll så bjuds det på Hallongrottor. :-D men ska inte äta så många som sist. Men jag skall tvinga mig upp på morgonen fast sängen är sådär mysigt varm och skön, har jag klarat det svåraste av allt så ska jag fixa det här med! därmed basta! ;) och annars är det lugnt, för det är LOV om några dagar!! Woho! Nu ska jag checka runt lite så fortsätt gärna läsa och njut. Puss

 


I ♥ music.

Hej bloggen. Ursäkta för dålig uppdatering, men har varit lite upptagen osv. Helgen spenderades med lite folk ute i vibble. Jätte trevligt och så. Spelade kort och hade lite saftkalas. :-) kvällen blev väldigt knasig men rolig, och en hel del saker hände. Bråk om vem som skulle sova i sängen och i bäddsoffan. Resultatet blev att trängas i sängen och en hel del roliga saker hände. Någon gjorde knasiga rörelser i sömnen och mumlade en hel del. Så sjukt roligt, och sen blev två stycken grabbar lite smått sura för att man öppnade balkongdörren för att det var så sjukt varmt inne i lägenheten. Dock fick jag och en till sova på en filt på golvet, väldigt ”bekvämt”, och vaknade av att det var kallt och drog på mig en tjocktröja och lyckades få en plats i sängen och somnade om. Och nu sitter jag hemma på boendet och funderar. Många kanske tycker att det är konstigt men enligt mig, på mitt egna sätt så är det faktiskt rätt så skönt att få se sitt ex igen, jag liksom glömmer bort honom mer då. Dock såg jag honom igår och tänkte ”vem är han”?. Rösten var så annorlunda, hela han. Det kändes som en befrielse, något släppte och flög iväg som en fri fågel! JAG ÄR SÅ LYCKLIG OCH GLAD! JAG KLARADE DET! Aja så känner jag mig, och dagen i skolan har varit okej, eller nja. Men skall vila nu, fortsätt gärna läsa.

Puss :-)



På rosa moln, i din famn är jag trygg.<3

Hej bloggen! Dagen har varit lite annorlunda. Jag och klassen var på bio och såg Brokeback mountain. Det var nog årets mest segaste film jag någonsin sett. Förutom lite olika scener och shit så var den seg. Och det handlade om två killar. Som dom i Patrik 1.5. Och det var många som sov under filmen, ;-) och efter sista lektionen blev det film hemma med en vän :-D och kom nyss hem ifrån en vän. Och jag säger bara såhär: JAG ÄR SÅ KÄR! Åååh älskar den där känslan att sväva på rosa moln. ^^ gilla! Aja nu skall jag checka runt lite at Facebook, men fortsätt gärna läsa.

puss



You are the only sunshine in my life. ♥

Tjy bloggen! Förlåt för dålig uppdatering men det har hänt lite saker då och då. Har varit i bingeby hos mami och syrran :-) och där är det ingen tala om vila! Fullpackat schema eller vad man nu ska säga ;-) kanske blir det så att det blir ett direkt byte och ny lägenhet för mami och syrran :-) hoppas! Så vi har tillbringat gårdagen med att rensa, och samma idag, tyvärr ingen skola för mig, världens mensvärk. Pain in the ass kan man kalla det! Aja, hittade en låda i källaren med gamla saker i. Hittade en liten bok där jag skrivit en massa, när jag gick på lekis osv. jag och mamma höll på att skratta ihjäl oss när vi läste allt jag skrivit. Jätte bra Sverige jag hade då alltså ;-) jo en sak till, åt tårta till frukost, ingen vidare hit! Syrran vart lite nere och så, mådde inte så bra. Så ät helst vanlig frukost. Och en sak som inte vill ur huvudet är en sak som hände i skolan. En rätt så random grej. Såg ett gäng tjejer springa genom korridoren och sa ”hon kommer!” och sen dök en tjej upp och jag och Bella bus blev lite nyfikna och drog efter för att kolla, och vad får man se? Jo en tjej som går runt och klappar och kelar med en sten och går runt i cirklar hela tiden. Det enda man fick fram var ”va i H*”. Så sjukt skumt! Och så är det väl nästan varje morgon för bussresenärerna. Att hon åker samma buss som någon och går/cyklar runt ett träd sen. Blir hon ens yr? Och det var bara något helt galet. Men alla är ju olika på sitt sätt. Och så mår jag himmelskt. Look at the picture så förstår ni säkert ;-) Skall städa och så, sen senare ikväll bjuds det kanske på en Semla. Love it. Fortsätt gärna läsa,

puss



Who am I to say

God Damn You're Beautiful Lyrics

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

 


Frukt a la paulina ;)

Hej bloggen. Vaknade idag av att det var totally drama här på boendet. Lite stuff bara. Och har inte varit i skolan, det blir att vara hemma och samla igen alla krafter och är taggad till att skriva uppsatsen till NP :-) och idag händer det inte sådär supermycket, ville gärna till stallet idag men vet ej om det finns bil eller tid för det. Och ikväll bjuds det på god mat. Tacos, och det börjar bli lite samma sak nu, fredagar- tacos. Men ändå, tänkte göra min vitamin bomb om det går för sig ;-) , för att vara snäll så får ni receptet, dock är det inte mitt eget, men har mixat till det lite på mitt egnla lilla vis, Enjoy!



Man är som happy feet när allt är på topp!

Hej bloggen. Ursäkta för en dålig uppdatering, men har tyvärr legat i sängen med en förkylning och inte haft tillgång till data direkt, va hos mami då förkylningen började som värst, åt nyss frukost och hade smak ett tag men nu har den domnat bort känns det som. Dagarna i skolan alltså 2 stycken. Har varit sådär, dom började bra men tisdagen slöt med ett H*vete. Blev ju typ the biggest drama ever! Aja sånt händer, men man får hoppas att det ordnar sig. Och känslorna ligger på topp ;-) är så sjukt j-ä-v-l-a GLAD! Jag har klarat det jag aldrig trodde skulle funka, men det gjorde det. Hade gärna uttryckt mina känslor men det blir bara en hel drös med bokstäver. ;-) helgen närmar sig, och skall hem till mami och bara ha det gott :-) fortsätt gärna läsa, och själv skall jag laga lite mat ikväll på boendet, och hur det skall gå det är en helt annan historia.

Puss


Random helg.

Tjy bloggen. Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till data direkt, eller jo kanske, men mamis data är alldeles för seg och så ”/ och vill inte sega ner den totalt. Aja helgen för mig har varit lite Random. Inte sådär jätterolig precis. Min kära vän var ju så duktig och stressade upp mig totalt för hon ”trodde” att bussen skulle gå, men den skulle inte gå förens 2 timmar kom hon på när vi stod vid busskuren och glodde!! Sen gick vi tillbaka och glodde på Ghost rider och hon somnade och jag drog iväg. Sov hos mami och idag försov jag mig, great! Och trodde att mexicana pizzan var god men icke! Föredrar den där ”extra allt”. :-) annars är allt som vanligt, upp och ner. OCH JAG ÄR GLAD! APRIL OCH DET ANDRA ÄR NU BARA ETT MINNE BLOTT! Det minnet har försvagats och är som dimma nu i mina tankar! Och jag vet att jag klarat det här! JAG KLARADE DET! Tummen upp. Ikväll bjuds det på en vanlig maträtt. Men nu ska jag göra annat. :-) fortsätt gärna läsa. Puss.


Lost in my mind

Hej bloggen. Är hemma nu efter en väldigt tråkig dag i skolan. Jo dagen har varit så lång och tråkig känns det som. Något fattas. Men jag tänker inte gå tillbaka till den tiden då jag trodde att allt var så jättebra och bla bla bla. Nej jag ska inte sjunka ihop till en pöl och sörja. Det beror inte på mig. Det är faktiskt en känsla bakom en viss tanke. Typ ångest eller något sånt. En stark längtan efter något som är komplicerat. Den kommer snart med tiden att inse att det inte var som förr. Hoppas inte för mycket säger folk men allt kan bli bättre. Aja ett väldigt trögt och känslosamt inlägg. Är varken glad eller ledsen/sur. Bara upp och ner. Allt är typ lost in a box. Men fortsätt gärna att läsa :-) ska nog ta en uppfriskande promenad och fota lite ;-) Puss

 

För ett tag sedan talade vi till 4 på natten ... Idag är jag glad om jag får ett "hej".

 

 


RSS 2.0