What happens in 2010 stay in 2010!

Hej bloggen. Jag har upptäckt en del saker.1.Jag är ganska smart när jag klurar ut vad som kan gå snett.2.Det finns koffein i coca cola! Ha, där har vi svaret till varför jag varit så uppspeedad på sistone :) Och hörde något underbart.Fick höra något ifrån Gullebästis A. :) Vi klarar det här,promise. Och HA HA HA på dig din J*el :) in yout face. Och nyår är fullspäckad med knas osv, ;) Det som händer i 2010 stannar i 2010, btw köpte julklapp till Bella idag ;) Aja ni får ha det bra. Kram & gott nytt år säger jag nu, ;) för jag kommer ha fullt upp, bilder kanske dyker upp,kan ej lova något. Men ska försöka slänga in lite sköna tider osv under 2010! Pöss :)



!

Hej bloggen. Mitt humör är INTE på topp, är så jä*** besviken. Pallar f-a-n inte att bli besviken. Orkar inte gå runt och tro att något håller och så helt plötsligt dyker det upp någon annan och skuffar undan mig, är det schysst?! in med den andra och bort med mig... Tack så jä*** mycket för det säger jag bara... Då vet jag. Ni får ha det bra.kram

Tänker tillbaka....

Hej bloggen. Tänker tillbaka på det som varit, herregud vad jag saknar oss. Alla minnen. Liksom, du var han jag verkligen kunde lita på. F-A-N att jag inte fattade att du hade det jobbigt och jag bara försökte göra allt bra men gjorde det värre, visst allt jag gjorde berodde inte på mig,du gjorde inte heller det smarta draget.Fast jag har den känslan att jag hatar dig så gör jag inte det.Du har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta.Minnena bara snurrar i mitt huvud.Du var liksom min stora kärlek. 4 fina månader tillsammans, på sådan "kort" tid hann vi göra en massa. Fira midsommar,grillkväll och en massa annat! Jag saknar dig H. Önskar att vi kunde ta kontakt igen om ett par år och glömma att vi någonsin varit ovänner över en sådan sak. "/ Love hurts brukar man säga.Du har någon.Kommer jag alltid finnas kvar hos dig?I dina tankar? Det tror jag nog.Du och jag,filmerna vi kollade på och alltid tjöt av skratt.Aja den tiden är förbi nu,men du ska veta att det var du som fick mitt år 2010 att bli helt awesome och guldvärt! Tack H. :') , efter ett bra tag dök en annan sak upp, han fick mig att känna mig speciell, det varade inte länge, men jag hoppas att vi kan sluta bråka över något som inte ens är något.Jag förstod inte ens från första början att det var fel, innerst inne visste jag att det skulle spåra ur och bli ett H-vete.Så förlåt för det som blev fel.Och jag vill inviga 2011 med ett klokt ord. "Allt kan bli bättre", och starta om på nytt. Åh vilket känslosamt inlägg, jojo inget negativt,bara en enorm saknad. Saknaden av att vara sådär speciellt älskad,någon som vill vara med en,någon att dela sitt liv med.Bara du & jag. <3 - Btw, klockan är väl snart 3, pigg och lite hungrig, ska ut i köket och rota runt lite i skafferiet och se om något gott finns att äta :) Ni får ha det bra, kram. :-)

This night gonna be a good night.

Hej bloggen. Ja klockan är nu 01.28. Är pigg, känner mig hyperaktiv, Hm, kanske beror på all cola och socker jag fått i mig. Dagen har varit liite stressig, speciellt när jag skulle möta Bella bebis på stan, fick duscha och snabb föna håret, och platta det, hehe, sen har ju dagen varit knas. Kvällen var roligast, hur kul jag och Bella hade är omöjligt att beskriva. Tjöt av skratt för knasiga namn och försökte lära mig gutamål. Har tydligen skaffat en lärare. Vi kan kalla honom Mr.K. Hehe, och sen har jag en hel del knasiga men klockrena händelser, Dom bästa 5 kommer här:

1.Sköt en kork från ett saltkar av plast,så som på en champagneflaska, knockade såklart Bella i huvudet,(Korken) i matsalen. Haha headshot.

2.Utanför Cubus med Emelie. "Tjejer,tjejer,tjejer". Galet roligt. Stort plus + :D

3.Jennifers mobil ringer i fickan och jag snurrar flera varv runt för att se mig omkring för att se vart ljudet kommer ifrån xD och hur hon tappade sin mandarin som rullade in under ett par killars skor :$ Opps!

4.Robin med sina "Glejsogon" hans galna berättelser. Love it <3

5.Hur jag brände mig på en popcorns kärna, Bellas ringklocke signal när hon försökte skjutsa mig och lyckades skrämma tre tjejer som gick framför oss. Och en liten sak till, När jag och H spelade "fotboll" i lillsyrrans rum och hur bollen gjorde en snygg spinning på ett gosedjurs nos. Klockrent klockrent!

Jadu, vad kan man säga? galna minnen men hysteriskt roliga. Så nu sitter jag och nästan drömmer mig bort. Nästan som om det var igår. Aja,ska ta en liten titt runt facebook och sen försöka sova? Näe ;) Ni får ha det bra. Kram :-D

Deep at night.

Hej bloggen. Förlåt att detta inlägg kommer så sent men har varit fullt upp med annat. Jo något fick mig att tänka på en sak, "julen är överskattad", haha vadå? Det är inte presenterna,pengarna som gör julen, utan det är tanken som räknas.Och defenitivt att umgås med nära och kära,det är en tradition,kanske en hyllning? eller något åt det hållet. framför allt dom som är jätte mycket inne på sådant med religion och sånt. Själv älskar jag ju nästan julen, har ju varit jättejätte taggad förut men nu är det väl för att man blivit äldre? och nog för att vi slöt 22, hehe ;) Och kärleken för mig är väl på topp antar jag, för jag sprider glädje åt mina älskade vänner, och imorgon kommer älskade barndomsvän ;) eller i övermorgon, ouf vilka fina minnen vi har A, ;) Jag är just nu rejält myssugen, Ett mörkt rum,dämpad belysning, Helt släckt. Ett stort täcke att dela på, Närhet! godisskålar och lite läsk + någon lite spooky film. Ååh det är mycket + i kanten på detta :D Jo, mitt lov har varit jätte härligt :D Och nu vill jag gärna ha lite sköna tips & råd om hur man kan styla naglarna på bästa sätt. Men nu ska jag fortsätta geeka sönder ett spel och lyssna på en gudomligt bra låt :D Ni får ha det toppen, puss. Btw hur många kilon har man gått upp efter att ha ätit sig fet av all julmat tro?

The Black Eyed Peas & Lil jon - Time Of My Life ( Remix 2010 )




JULLOV!! :D<3

Hej bloggen. YAY äntligen jullov :D <33 Julspexet var underbart! High school tema med några gubbs xD så sjukt kul, och skolinspektionen. Fick dessutom skolkatalogen idag :D härligt! blev faktiskt väldigt nöjd med mig själv, och nu har vi jullov, får se om jag hinner med mitt bloggande, annars så ses vi nästa år :) Ska fixa lite grejer, men ha det gött och sköt om er,Kram :) <3


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR :D

I love the way you lie.

Hej bloggen. Oj tiden går och det närmar sig julafton ;) Fick min julklapp idag av en som står mig väldigt nära. En svart väska med lång axelrem, så man kan ha den hängandes som på en vanlig bag. Åååh tack så jätte jätte jätte mycket :D !!! är sjukt stolt och nöjd över den :) och dagen har varit sådär, förrutom att en del hinder, värst var ju igår, och jobbigt på stan idag, fan, varför ska det vara så svårt att se någon man en gång i tiden varit med? "/ jag hoppas verkligen att vi kan bli vänner i framtiden,förstår om du inte vill försöka igen, det är lugnt, bara vi är vänner, vill hellre ha dig som vän än ingenting alls, inte supertajta vänner precis sådär, men kunna bygga upp en vänskap från grunden, det känns så onödigt att vi bråkar över något som inte är värt att bråka över,bara riva upp allt i sin väg. Kommer inte tjata,jag lovar. Jo så ligger det till. Men men, imorgon är det julspex,hahaha xD och dessutom har en del fått skolkatalogen,gal1 att det ska ta såå lång tid, dom säger att det tar "minst 8 veckor", det är ju ffs mer än bara 8 veckor?! nästa gång kommer den väl ut redan när studenterna har gjort sitt....? Skumt. Aja, har haft det mysigt med brudarna på stan :D (Y) Plus i kanten på det. Och nu tänker jag fortsätta med mitt, skriva klart en dikt. Ni får ha det gött och God jul & gott nytt år. Kram. Paulina.

Dock en väldigt seriös bild, tagen från min mobil i Desidéria huset på julmiddagen. ;)

But very next day you give it away....

Hej bloggen! Helgen har varit sådär. Var på puma och upptäckte något, låtsas snö, (skum), och två saker xD ehehe, aja, sen kom jag till boendet och fick sitta inne vid killarna och lana :) geekade ett randomspel, men sjukt kul var det iaf ^^, och satt uppe till 12 någonting, sen gick jag in till mitt rum och läste en sjukt rolig bok, till 3, sen somnade jag, och så hände det en underbar sak. Jag missade min tvättid, skulle tvätta vid 1 men vaknade vid 3, Yeah på mig själv. Och nu sitter jag här inne på mitt rum med ännu ett fult blåmärke på min rompaah. (Y) och en sak till, fyfan för fläsk!!! blir galen, Aja, ni får ha det gött. Kram! Btw ska fota lite mer någon dag så bilder kommer ;)<3 Dock en vääääldigt gammal bild :P






Last christmas I gave you my heart....

Hej bloggen. En "nästan" bra dag, förrutom vissa konflikter och shit. Sen släppte bomben, FY F-A-N för fläsk! haha, nämner inga namn eller något sånt! Ska skriva ner några bra/dåliga punkter, läs och njut?! ;)
Bra saker !!
_________
1.Håret ligger snyggt,ögonen klara, kläderna perfekta,Check!
2.En über gullig lillasyster som väntar där hemma, check!
3.Kärlek som går bra, love love love in the air. Check!
4.När man mår toppen och sprider glädje,check!
5.När man är med sina älskade gullebästisar :D<33 check!!!!!
Dåliga saker.
____________
1.Dålig hårdag,allt går snett,bad bad bad.
2.Uselt humör.jobbiga situationer,och SÅ VIDARE!
3.Kärlek som gör så Fi****t ont, bad romance. VERY BAD!
4.När man hamnar på ruta 1 och det går låååångsamt.
5.När allt skiter sig.

Ohja där hade ni bra/dåliga saker, tyvärr har en dålig sak hänt mig, men inte f-a-n tänker jag gråta och sjunka så lågt som "DEN" gjort. Never! ska stå rakryggad med stoltheten i högsta hugg,och med det, Aye. Nu ska jag geeka ett roligt men ett random spel ^^ ni får ha det gött, kramar. Btw, Taggad till jullovet <333

A taste of love, that´s you. <3

Hej bloggen. Ååååh nu är det såhär igen att känslorna far omkring i kroppen på mig. När du skriver så känns det som om det är menat till någon annan och så vidare, men jag vet att du skriver vad du känner då och då, ska inte gräva ner mig för djupt i det,jag ska klara av det här, jag har blivit lite starkare i mig själv och har ett par stycken mål som jag vill uppnå. Det finns inget mer jag vill än att det ska bli bra igen. Som sagt, 2011 ska bli ett nytt år, ett toppenår som 2010. Har en hel del härligheter att skriva om, svek,svett,tårar,kärlek,vänskap, och en massa. Så, den jag älskar med hjärtat- kärlek på dig,<33 Aja, ska gå och glo på hulken med 2 sorkar, dom som bor på boendet, ehehe, och vänta på Emelie pajen,när nu hon dyker upp Oo. Har dessutom stylat naglarna :D zebrafärgat, inte perfekt men nästan rätt bra ;) Ha det gött, puss <3


Allt kan bli bättre, <3

Snöstorm och så vidare ......

Hej bloggen! Såhär har min dag varit. BAD DAY! Har bara varit allmänt nere "/ fick höra ett klokt ord idag, eller okej inte höra, läsa snarare. men aja. Blev faktiskt lite gladare av att läsa det, och jag ska uppnå mina mål, jag ska förändras till något lite bättre, den bitchiga attityden ska puts väck, håller på och jobbar på det, det börjar ta sig, släpper in lite mer ord och beröm och låser in dom i mina tankar. Jag är bra som jag är, självförtroendet är inget fel på,men det är själva personligheten,vill bara inte bli sårad, men ska kämpa på i vått och torrt. Som man säger, För dig ska jag göra det tusen gånger om. Och snart väntas det julmat,igen, här på boendet,och lyssna på ett evigt prat om det nya stället och bla bla bla... Aja nu ska jag styla naglarna, ha det gött. Kram :] Btw, bilden gav mig "budskapet" allt kan bli bättre. <3

Allt kan bli bättre - Okänd.

 

Hey ho!

Hej bloggen! Ledsen för att det inte dök upp något kvällsinlägg,men tog en dusch istället och tiden rann som sanden mellan fingrarna på mig. Klockan var väl redan halv 10 igår då jag skrev det sista inlägget. Men aja. Mådde inget vidare idag så jag tog det lugnt och sov, vaknade vid 13 någonting och drog sedan iväg med Emelie pajen och hämtade min cykel som såg så jättefin ut ;) med tillbucklad korg och pakethållaren som är böjd i mitten, lite grann, typ som en stol, hahaha. Oj så kan det gå när man åker nerför en backe.... :$ opps! Sen vidare till ÖB och handla lite hygienartiklar, hittade en parfym, so sinful. Yummie, den doftar något helt otroligt :} Hehe, ahjo, nu ska jag ta en paus och städa rummet och matrummet -.-' usch, aja, sen fika på kvällen, men ni får ha
det gött och SPRID DETTA VIDARE, vill ha fler läsare :DD !! Kram! Dock gammal bild ;)




All the crazy shit i did tonight... :P

Hej bloggen! Dagen har varit konstig, eller mest som vanligt. Herregud vad det kan blåsa ute då :O höll nästaan på att blåsa iväg, och + att det är glashalt ute så får man extra skjuts,inte direkt något man gillar, då får folket förbereda sig med bandage och gips i högsta hugg. Hehe :) Fick ett oväntat sms för ett tag sen, en julsång fast lite omgjord, haha skrattar fortfarande lite åt det. Och sen har det dykt upp en och annan random typ och skrivit helt sjuka saker, på facebook. Och tydligen hör man en massa, som vi alla säger. - Det du inte vet om dig själv,vet alla andra, välkommen till Gotland. Jovisst till en viss del är det nästan sant men inte helt, rykten och bullshit,gripna ur luften,blir bara sanna ju mer man tror på det. Pöh! Struntar i sådant, dömer aldrig folk på förhand direkt, lär känna dom i början. Och jag är så j-ä-v-l-a glad/lycklig att jag har er, mina älsklingar. Isabella + Jessica C, ni gjorde min dag till något bra. :') Ty, fast ofc det finns såååå många mer att tacka :D Och det som hänt nu under året är en annan historia,men den här månaden,ohja en massa, och nu ta mig i kragen och dags för förändring, har bara sagt en massa tomma ord som verkar ifyllda men inte satt effekt på mig, men nu jävlar är det dags att rensa och bygga upp något nytt, pallar inte mer att bara säga saker och sen bryta det för en liten sak, ett enda ord kan förändra en hel värld, min värld t.e.x. Ska verkligen skärpa mig och uppnå det målet som jag lovat mig själv, och det ska bli bra,det kommer bli bra. Så nu blir det inget mer lovande som tillslut lämnar en massa öppna sår eller svek. Blir någon ny. Någon bättre. Promise! Plus i kanten på det. Nu ska jag bara ta det lugnt och fundera och slappna av i kropp och sinne och bara vara Paulina. Ha det gött. Kram ;) Btw det kanske dyker upp något kvällsinlägg sen.

Ett random inlägg ;) <3

Välj den månad du är född:
Januari-------Jag sparkade
Februari------Jag älskade
Mars----------Jag karatehögg
April------------Jag slickade
Maj------------Jag hoppade på
Juni-----------Jag luktade på
Juli------------Jag dansade Macarena med
Augusti--------Jag lunchade med
September----Jag dansade med
Oktober-------Jag sjöng för 
November-----Jag skrek åt
December-----Jag körde över

Välj det datum du är född:
1-------ett fågelbad
2-------ett monster
3-------en telefon
4-------en gaffel
5-------en snögubbe
6-------en gangster
7-------min mobiltelefon
8-------min hund
9-------min bästa kompis pojkvän
10-------min granne
11-------min naturkunskapslärare
12-------en banan
13-------en brandman
14-------ett uppstoppat djur
15-------en get
16-------en inlagd gurka
17-------din mamma
18-------en sked
19------- en smurf
20-------ett brännbollsträ
21-------en ninja
22-------Chuck Norris
23-------en nudel
24-------en ekorre
25-------en fotbollsspelare
26-------min syster
27-------min bror
28-------en iPod
29-------en surfare
30-------en hemlös kille
31-------ett lamadjur

Välj sista siffran i årtalet du är född:
1--------- i min bil
2 --------- på din bil
3 --------- i ett hål
4 --------- under din säng
5 --------- åkande en motorcykel
6 --------- glidande nedför en backe
7 --------- i en hiss
8---------- vid middagsbordet
9 -------- i bankkön
0 -------- i ditt badrum

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit---------för att jag är så cool
Svart---------för det är sånt jag gör.
Rosak-----------för att jag inte är galen.
Röd-----------för att röster sa åt mig att göra det.
Blå-----------för att jag är sexig och gör vad jag vill
Grön---------för att jag tror att jag är i behov av professionell hjälp.
Lila---------för att jag är FANTASTISK!
Grå----------för att Big Bird sa åt mig att göra det och han är min ledare.
Gul---------för att jag blev erbjuden en miljon för det.
Orange--------för att min familj tycker ändå att jag är korkad.
Brun---------för att JAG KAN.
Annan----------för att jag är en ninja!
Ingen----------för att jag saknar självkontroll!

Hahaha bara för att jag hade lust :D

Brr... !

Hej bloggen. Gick upp klockan 6 imorse för att se på lillsyrrans Lucia-tåg eller vad man nu kan kalla det. Så sjukt gulligt att se dom stå där i sina lucia linnen över overallen och plast ljus och stå där och sjunga julsånger :] <333. Blev nästan rörd, så gulligt, och visst det var iskallt, fick stå och trampa lite i snön för att hålla värmen. Sen var jag tvungen att gå till skolan och där väntade lucia tåg där med. Samma varje år typ. Hoppade till när en tjej dök upp och började sjunga, stark röst må jag säga, men blev lite paff, ehehe :) Och helgen har varit mys, varit hos Mami & syrran och tjockat i oss chips och sånt och kollat på idol och massa annat kul ^^, så nu sitter jag här på boendet. Fortfarande väldigt osäker. Känslorna som krånglar till det. För det känns som om något kommer gå fel eller sånt, men innerst inne vet jag att det kommer gå så bra. Sen är det ett minne blott, fu ångest >:( !!! "A taste of love, that´s you." Hela du är något... Jag vill,jag önskar. Bara du, Dina ögon, bruna och underbara,allt. Men men, som sagt, det är bara att ta det lugnt och så. Det ordnar sig. Och själv tänker jag spara ihop pengar till en ny kamera, och hur det kommer gå,det är en annan historia. ;) Men ni får ha det gött. Puss !

<3


Baby you´re a firework. <3

Hej bloggen, förlåt för ett "försenat" inlägg, men har haft fullt upp. Dessutom har jag fotat lite ^^ blev sjukt stolt över en bild :D ! har "knarkat" Katy perrys låt - Firework. Den är sååå sjukt bra, fastnar direkt bara sådär, och hörde en galen sak med, "Det finns en anledning till varför du inte finns med och skapar min framtid" Fuck off, allvarligt, det låter bara så knäppt, enligt mig och det är min synpunkt. För vissa har ju väldigt svårt att inse att man har gjort ett STORT steg och är inte som innan. Men det är ditt val, förr eller senare så kommer du fatta det och tänka efter. Aja nog med det. Det är glashalt ute och när det faller nysnö på isen som lägger sig som ett täcke då är det bara att förbereda sig med bandage och shit. Och JAY vann i idol!! :D Minnah var bra men Jay hade lite mer den där glöden kändes det som. Btw, det ordnar sig. <3 Ni får ha det gött, puss !


Helt random.

Hej bloggen. Var med om något väldigt skumt. Först så märkte jag att det blixtrade till där ute och mullrade, tänkte väl "ah det är väl några som håller på med smällare eller fyrverkeri" men inte var det så nej, hörde personalen gapa om att det åskade. Blev lite "oh shit" och stängde av datorn och nu sitter jag här igen och är allmänt seriös. . ;) skolan imorgon och sen direkt hem till Mami & syrran :'D <333 ska bli sjukt mysigt, och spänningen ökar, IDOOOOOOL (Y) och en sak till - All i need is you, * <3 Ska nu fixa naglarna och krypa i säng, ha det gött, kram :) Dock en gammal bild!

It´s gonna be a bumpy ride. :)<3

Hej bloggen! :D Dagen har varit knas? och så är jag lite smått förvirrad, "gammal kärlek rostar aldrig" och "När du inte hittar i stan och på gator,kan du få hjälp av denna dator" Hihi söta julklapps rim jo ^^, Aja, det börjar kännas väldigt hot nu alltså, Hur ska jag hinna med allt :O Julhandla lite mer,baka,försöka uppnå ett G i något ämne,helst engelska ;) Och så vidare, det börjar rulla på. Ska fota lite mer så småningom, kommer nog en hel drös härliga bilder imorgon, då jag ska hem till mami och syrran! :D (Y) <33 Ahjo ;) Lägger väl upp en liten kvällslogg senare, ni får ha det gött, Kram!
<33

A taste of love, that´s you.


Ååh nu är det jul. Snart! ;)

Hej alla, eller hej bloggen (?). Aja sak samma. Dagen började väl sådär, var med några i lägenheten, men ville hellre jobba lite i skolan så jag fick det. Fick lite psykbrott på läraren som störde mig hela tiden, Vadå man kan väl tänka samtidigt som man gör något annat? Men enligt henne kan man bara göra en sak,inget mer, och så skrev tantfan upp 5 min skolk på mig, va i .... Alla andra fick gå tidigare,varför skall då jag sitta kvar som ett mongo med en ful mattebok och räkna? Vet hon ens vad rättvisa är eller? Hm, nej. Sen har man fjantat runt lite i skolan och D,S och någon till hade ju såååå kul att hålla för dörren så man inte kunde öppna, jag och bella och Dani fick pusha på dörren, men inte ett skit hände, haha knas,men vi kom ut iallafall. Sen kom jag hem till boendet och jag däckade, var så trött och hade ont i huvudet, men tyvärr saknar vissa personaler det där att man måste knacka innan man kommer in. Så dom klev in och börja tjata om en massa och jag fräste tillbaka och nu är lugnare men ändå liite svidig, usch. Så ett plus i kanten för J´s nya namn till läraren. Haha :D E.Eld Brasa. Får ursäkta för bildbristen. Ska någon dag ut och fota lite :)

-Nu tändas tusen juleljus för strömmen har nu gått,och tusen tusen klagomål har elbolaget fått.
Jo en rolig låt. Men ni får ha det gött, pöwssheii <33

Det är aldrig too late... x]

Sho. Idag har man haft det jätte kul... Hahaha speciellt i skolan och innan, alltså påväg t skolan, höll nästan på att ramla, Lilla Bella tog såklart tag i min arm och höll på att dra ner mig, Haha tyy ;) <3 Aja, dagens Citat. Av Mig & Bella.  - "Vi missade tunnelbanan,så vi var tvugna att gå". XD HA HA HA HA HA HA. Klockren ursäkt när man kommer försent till skuuulan ;) Aye. Har inte gjort så mycket idag, förutom att ha varit med Jessica,Bella,Robin och Häämpus x) Crazy dag. Aja ni får ha det gött osv, så ska jag duscha och hopp i säng och knarka halstabletter och geeka Paradise Hotel! :'D Pöwsheii :* <333 Btw, bildbrist!!


Without you i´m nothing. [L]

Sho. Dagen började helt perfect! Vaknade själv och gick upp själv utan att någon behövde säga till. Kom i tid till skolan och kom i tid under rasterna med! Woho, stort plus i kanten på det där. Och vadå "Write on swedish"?!! Det är ju det. Inget annat, det är väl inte obegripligt? Hmpff... Säger en sak bara. SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR dig/er något otroligt :O !!! Det kommer gå bra, promise. Damn, i sommar ska jag ta med dig överallt, tjocka i oss en massa glass, det blir våran sommar! Aja det är ännu ett tag kvar. Och man får hoppas att 2010 "fiaskot" släpper. Man kan väl åtminstone kunna säga hej? eller.Aja nog med det,det ordnar sig.Ska gå och kolla på film med mami & syrran ;) Yay! Ni får ha det gött, pöwsheii :* <333


When love takes over... yeah yeah! ;)<3

Sho! Säger en sak, igår var man sådär sjukt mega hungrig och tänkte "oj vad gott det ska bli med pizza" men i helv**e heller, det blev en besvikelse >;( kan inte beskriva smaken, äcklig med andra ord, Förlåt, brödet torrt, tomatsåsen :S usch, Men aja, vaknade imorse av en hostattack, kul. Hostar jag lite grann så sätter det igång, kli i halsen och annat elände. Ret hosta (?). Känner mig liite deppig men annars glad, jag tänker kämpa that´s it, jag ska bevisa att det jag lovat håller, det är dags att rycka upp sig och låta det komma fram själv, jag hoppas, men samtidigt känns det som om "jag vet" men ändå. Tänker kämpa och fixa det här. Aye, det gäller både mig själv och kärleken och mitt liv! Och shit det är redan December nu liksom, sen blir 2010 ett minne. Har varit med om mycket, upplevt något underbart,skrattar,gråtit,blivit besviken,lycklig osv, men ändå ett toppenår! :] Nu siktar jag mot toppen så långt jag kan nå och håller tummarna, det ska bli bra, ett steg närmare. Btw bort med minnena så länge, kollade runt igår på Google på nagel mönster, fann något grymt häftigt :D Magnetiskt nagellack, eller det är vanligt lack, men man får en magnetstämpel till och håller man det framför lacket blir det något mönster. Hehe plus i kanten på det ;D Aja, ska snart gå och fixa lite med mina naglar och sen göra en fin Fransk "glitter" manikyr, som bilden ni har sett med silver glittrigt nagellack. Men ni får ha ddet gött så får jag se om det dyker upp något kvälls inlägg, Pöwsheii :* <333 Hittade för tillfället ingen bättre bild x)

Humor på hög nivå!<3

Hej igen, hahahaha kan inte sluta skratta åt Cirkus möller. Speciellt flickorna på klitteholm. xD hahaha sååå sjukt underbart kul. :P "Asså shieeeet" ;) en bitchig ridelev,mesig, och en som äter konstant xD <33 hue. Kul ändå, ska snart äta pizza, yummie (y) Ha det gött. pöwsheeii :* <333 älskar den här bilden xD<33

SNÖÖ!! :D

Sho. Har tänkt på en sak, varför i helvete ska man bli bedömd för något man gjort själv och det var meningen? vadå det är väl upp till en själv vad man gör, tex ta bort något, ska man bli bedömd och bli utskälld för det eller? blir såååååå TRÖTT på er!!! moget moget och åter moget. Låt mig få leva mitt liv ifred, och det är så patetiskt att gå runt och leka jag-har-status-och-jag-är-häftig-så-passa-dig typen, väx upp för fan! Är riktigt cp förbannad men just nu vill jag samtidigt hoppa ut genom fönstret med ett himla glädjetjut! jag är lycklig och sååå in love som vanligt, in love i den nya låten som September mixat ihop ;) Mikrofonkåt. Siktar mot toppen så långt jag kan nå.
Ehehe, men min dag ser väl ut såhär, ta det chill, fota lite (?), kolla runt i facebook, smsa,hosta like a dåre, pizzabakning :D umgås med björnen at boendet :P snäll pöjk det där, vi ska se någon film med personalen. Hahaha älskar den där reklamen på Spotify, Junkyard.se. "TYST!!" "Här har vi allt förutom snö" hahah xD Med andra ord, jag är lycklig, fast det finns folk som njuter av att trycka ner andra. Mycket minuspoäng till dom, Massa pluspoäng för kärlek,vänner,pizza och säkert mer ^^ Aye, ska dra nu och kolla runt lite på Fb och sånt, ni får ha det gött, pöwsheii :* <333 Btw bilden är tagen igår ;)
Hade lust att skriva med FETA bokstäver bara för att :DD

If i could be you.....

Sho.  Seriöst jag vet inte vad som händer, jag är sjukt nere, för det känns som om jag har svar på alla mina egna frågor, men det är så att jag gör det till det jag tänker på. Usch, tänker jag att det blir så, så blir det ju nästan så, jag måste fatta! tid,lust osv, men jag hoppas verkligen det gör jag, och jag orkar inte heller gå runt med ångest klumpen i magen, bara att veta att du hatar mig gör det inte bättre, fattar inte vad som gick fel, eller jo det gör jag, men jag önskar att vi kunde säga hej åtminstone, inte gå runt och låta det växa. Och nu när det hände. Någon annan sak. Så försökte jag, förlåt. :'( just nu står jag bara någonstans och vet inte vart jag skall ta vägen, jag ska bättra mig, men du får fan ta och rycka upp dig och säga vad som blir fel och så... Det är inte bara jag som måste bära allt. Och nej jag lurar inte mig själv, jag vet vad jag vill uppnå. Och jag tänker kämpa. Har jag klarat sådant förrut så kan jag det nu också. That´s it. Man har all tid i världen. Ska nu gå och äta något innan jag svimmar så hungrig jag är, ni får ha det gött. Puss :* <333


Just the way you are... :D<33

Hej igen :D ! var på puma igår, kunde inte låta bli att skratta åt foton på zammy ponken xD haha du har fått mig att skratta flera gånger med din humor, OBS, bara kompis!!! Aja, sen vaknade man med hosta och lite febrig, känns som om jag kommer hosta upp lungorna. Ehehe. Och hur jag känner mig idag är väl upp och ner. Miss you like crazy! all i need is you. Just the way you are liksom :') Aja, ska dra och äta någon torr bulle osv, ni får ha det gött. Pöwsheii :* <33 Dock en gammal bild ;)<3

baby det är jag lorelight... ;)<3

Hej allihopa :) ska iväg till puma med Bella ^^  hihi. I believe,i can, <33 i know :* finns inte så mycket att skriva om. Ni får ha de bra, :D aye, <3


RSS 2.0